Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

"Prefadore γιατί κάνεις το κορόιδο;"

(Αφιερωμένη η ανάρτηση στην απίθανη ΔΕΥΑΝ, που ζήτησε συγνώμη αλλά δεν ξέρει ούτε πότε έγινε η διακοπή την οποία μετέθεσε μια μέρα πριν, 16 με 17 αντί του 17 με 18 Αυγούστου.)

"Τώρα βρήκες να μην γράφεις ρε φίλε;", "τι έγινε Prefadore; Μέχρις εδώ ήτανε;", "χαμός γίνεται και συ κουβέντα;".

Μερικές από τις παρατηρήσεις φίλων συμπολιτών για την απουσία του Prefadorou από το διαδίκτυο.

Το έχω εξηγήσει και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

Παράπονα λοιπόν από τους συμπολίτες, ο Δήμαρχος χάθηκε μετά τις εκλογές, οι Αντιδήμαρχοι ανύπαρκτοι, η ΔΕΥΑΝ συνεχίζει ακάθεκτη να μας κάνει τη ζωή δύσκολη, τα σκουπίδια ξεχειλίζουν, η Καραθώνα ανυπόφορη, παράνοια το κυκλοφοριακό, η στάθμευση μοιάζει με λαχείο, πεζόδρομοι και πεζοδρόμια κατελήφθησαν από τραπεζοκαθίσματα, τα μισά φώτα καίνε στο Λιμάνι, η πόλη σε αυτόματο πιλότο και όλα αυτά τα λέμε τουριστική ανάπτυξη.


Συγχωρήστε με αλλά μάλλον για πλήρη υποβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων αλλά και των επισκεπτών μοιάζουν όλα αυτά.

Αν αυτό το πράγμα λέγεται "όλα για τον τουρισμό" εγώ δεν θα πάρω, ακόμα και οι υπέρμαχοι αυτού του "χύμα κατάσταση" θα έρθει η στιγμή που θα καταλάβουν ότι τελικά όλοι μαζί πάμε στον κατήφορο.

Όσο για το γιατί δεν γράφω τώρα που υπάρχουν τόσα θέματα, πολύ απλά αγαπητοί συμπολίτες και πέστε με εγωίσταρο και εμπαθή, τα έλεγα όταν έπρεπε, τώρα δεν έχουν αξία.

Θα υποστούμε όλοι τις επιλογές της πλειοψηφίας.

Καλή συνέχεια.

Prefadoros

Υ.Γ. Φοβερός ο Δάκογλου, μόνο συγνώμη δεν μας ζητά να πούμε στη ΔΕΥΑΝ για τη διακοπή νερού, ο άνθρωπος που "ενημερώνει" είκοσι χρόνια τώρα αμερόληπτα το λαό της Αργολίδας.

Τι χρειάζεται λοιπόν ο Prefadoros;