Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Καλές οι ειρωνείες κύριε Δήμαρχε, οι δημότες όμως θα πληρώσουν τα 44.580 Ευρώ

Τη γνωστή του τακτική να μην απαντά σε ερωτήματα σχετικά με τη διαχείριση του δημοτικού χρήματος ακολουθεί και πάλι ο κύριος Κωστούρος, ειρωνεύεται μάλιστα και την Αντιπολίτευση.

Δικαίωμα του, αν έτσι νομίζει ότι τιμά το αξίωμα του, δικαίωμα όμως και του πολίτη να γνωρίζει που και πως ξοδεύονται τα χρήματα του.

Αρνείται πεισματικά να πει ποιος είναι ο χορηγός του σόου της κυρίας Στικούδη, κάτι που αφήνει τον καθένα να υποθέσει ότι θέλει και βέβαια αν υπάρχουν τα παραστατικά που προβλέπονται.

Μπορεί να μη μας λέει το χορηγό, όμως τις άλλες μέχρι στιγμής δαπάνες, λόγω Διαύγειας, τις ξέρουμε.

Για να τις δούμε:


Απευθείας ανάθεση της εργασίας «Χριστουγεννιάτικου στολισµού της πόλης του Ναυπλίου για το τρέχον έτος 2016. Κόστος 24.180 Ευρώ (σε εταιρεία των Αθηνών).

Απευθείας αναθέσεις από τον ΔΟΠΠΑΤ για Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις. Κόστος 17.900 Ευρώ

Μέσα σε αυτά υπάρχουν και 2.000 Ευρώ που μοιράστηκαν στα ραδιόφωνα και τις εφημερίδες της περιοχή για να διαφημίσουν το Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα, (το αφήνω ασχολίαστο).

Απευθείας ανάθεση της χριστουγεννιάτικης µουσικής εορταστικής εκδήλωση µε παραδοσιακά κάλαντα , βυζαντινούς ύµνους στο Βουλευτικό. Κόστος 2.500 Ευρώ. (φυσικά στους "Αντίλαλους").

Όλοι κρίνονται κύριε Δήμαρχε και κύριε Σύμβουλε...

Το σύνολο λοιπόν, 44.580 Ευρώ.

Πολύ θα θέλαμε να δούμε το συμφωνητικό των εργασιών που περιλαμβάνονται ως υποχρέωση της εταιρείας που θα πάρει τα 24.180 Ευρώ, αλλά μάλλον θα μείνουμε με τις απορίες.

Δε λέμε ακόμη καλά Χριστούγεννα, σε αυτή τη χώρα και σε αυτό το Δήμο, ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει...

Prefadoros