Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Το φτηνό χιούμορ του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου...

Δίνοντας ένα νόμισμα στον Παπα-Λευτέρη
Εντάξει, εμείς εδώ έχουμε συνηθίσει τις ειρωνείες του Δημάρχου σε ότι δεν του αρέσει, τις προσβολές του σε πρόσωπα που έχουν τιμηθεί με την ψήφο μας και γι' αυτό ίσως δε δώσαμε σημασία.

Μιλάω για το υποτιθέμενο χιούμορ που έκανε για να ειρωνευτεί αυτό που είπε η κυρία Κονιόρδου, Υπουργός Πολιτισμού, ότι για να σωθούν τα χιλιάδες μνημεία της πατρίδας μας πρέπει κι εμείς να συμβάλλουμε, έστω δίνοντας ένα πενηντάλεπτο από αυτά που μας έχουν απομείνει.

Ακόμα και να διαφωνεί κάποιος, δικαίωμα του φυσικά, το λέει ή το δείχνει μπροστά στο πρόσωπο που το λέει, όταν μάλιστα και τα δύο πρόσωπα εκπροσωπούν θεσμούς.

Δεν περιμένεις να φύγει η Υπουργός, που μπροστά της δεν έβγαλες μιλιά, για να την ειρωνευτείς...

Θα μου πείτε είναι θέμα χαρακτήρα και επιπέδου... Συμφωνώ, αλλά όταν εκπροσωπείς ένα Δήμο και τους Δημότες του, οφείλεις να είσαι προσεκτικός, τα καλαμπουράκια σου, στο σπίτι και με τους φίλους σου.

Όσο τώρα για τις αντιδράσεις του "προοδευτικού κόσμου του Ναυπλίου", το πιο σύντομο ανέκδοτο, για την προσβολή σε μια γυναίκα, ηθοποιό και υπουργό, δεν ξέραμε ποια να πρωτοδιαβάσουμε...


Άσε την απερίγραπτη δήλωση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ για την επίσκεψη της στην Αργολίδα...

Πάντως, επειδή δεν πρόκειται να "μαλώσουν" το Δήμαρχο, οι αγάπες δεν κρύβονται, ας ενημερώσουν την ίδια την κυρία Κονιόρδου... Μπορεί να θέλει να απαντήσει αυτή...

Έτσι δεν είναι σύντροφοι;

Με το καλό ο καινούργιος χρόνος...

Prefadoros

Υ.Γ. Προς τα τοπικά μέσα της ξεφτίλας, έλεος πια, λογοκρισία και στις δηλώσεις...