Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Κύριε Κωστούρο, ρίξε τον εγωισμό σου και πήγαινε στον Καμπόσο να τα βρείτε, μήπως και φύγουν τα σκουπίδια από την Καραθώνα...

Οι περισσότεροι ίσως να μην έχετε πληροφορηθεί, ότι στη διαχείριση των σκουπιδιών που επέλεξε να κάνει ο Δήμος Άργους-Μυκηνών μόνος του, μετά την υπαναχώρηση του Δήμου Ναυπλιέων, με ηλεκτρονικό διαγωνισμό πέτυχε τιμές που στο σύνολο τους δε θα ξεπερνούν τα 45 Ευρώ ο τόνος, επιβάρυνση για το Δημότη, όταν η λύση ΣΔΙΤ της Περιφέρειας θα στοίχιζε τουλάχιστον τα διπλάσια.

Έτσι, έχοντας και όλες τις προβλεπόμενες άδειες, ο Δήμος Άργους-Μυκηνών ξεκινά από το φθινόπωρο τις εργασίες εγκατάστασης του εργοστασίου διαχείρισης των απορριμμάτων, στη θέση "Γκριμάρια" και δεν αποκλείεται, του χρόνου τέτοιον καιρό, να έχει ολοκληρωθεί το έργο και τα σκουπίδια, να μην αποτελούν πλέον πρόβλημα.


Να μην επανέλθω στις δικαιολογίες του Δημήτρη Κωστούρου, για ασάφειες, γκρίζες ζώνες, Ελεγκτικά Συνέδρια, που προέβαλλε τον περασμένο Οκτώβριο για την απόφαση του, γιατί καταρρίπτονται από τα γεγονότα, επειδή όμως ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών, μίλησε σκληρά για το Δήμαρχο Ναυπλιέων, για τη στεναχώρια του, για την υπονόμευση, για τη λογοδοσία του στο λαό, περιμένω την απάντηση του Δημάρχου μας.

Οι αιχμές, ταβανόπροκες τις λες, του Καμπόσου για τον Κωστούρο:



Εγώ πάντως, θα έλεγα στο Δημήτρη Κωστούρο, να αφήσει κατά μέρος τους εγωισμούς, να κάνει πέτρα την καρδιά του, να πάει να βρει τον Καμπόσο, συνάδελφοι και στο επάγγελμα είναι, να τα συμφωνήσουν, να δώσουν τα χέρια, "πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού" και μέχρι τη Δευτέρα, αφού εξετάσουν οι νομικοί τη συμφωνία και απαντηθούν τα ερωτήματα, να γίνει μια πανηγυρική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλιέων, παρόντων του Δημάρχου και του Προέδρου Άργους-Μυκηνών για να ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση και να λυθεί οριστικά και το θέμα της χωματερής στην Καραθώνα...

Έχει άλλη λύση ο Δήμαρχος Ναυπλιέων; Να την ακούσουμε... Μετά τη χθεσινή εξέλιξη, την προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας και τη σταδιακή αποσύνθεση και αποδυνάμωμα της παράταξης Τατούλη, η λύση της ΣΔΙΤ έχει απομακρυνθεί πολύ, επομένως αν έχει κάτι άλλο στο μυαλό του να μας το πει, όχι βέβαια για πράσινα σημεία, που δε λύνουν οριστικά το πρόβλημα και που, αν και έχουν περάσει τόσοι μήνες από την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, το μόνο πράσινο που βλέπουμε στην περιοχή μας είναι οι Παναθηναϊκοί.

Ας τολμήσει επιτέλους να πάρει την ευθύνη για κάποιο σοβαρό θέμα...

Θα περιμένω και τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης.

Prefadoros

Ολόκληρη η συνέντευξη του Δημήτρη Καμπόσου για το διαγωνισμό: