Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Εν ενεργεία υπάλληλος του ΔΟΠΠΑΤ και συγχρόνως αμειβόμενος Αντιδήμαρχος Ναυπλιέων, ο κύριος Ρούτουλας;

Ο κύριος Ρούτουλας σε σχόλιο του για τα χρήματα που έχουν πάρει οι "Αντίλαλοι" από το Δήμο, μεταξύ των άλλων, έγραψε και το εξής, "...από το 1992 μέχρι σήμερα προσφέρω εντελώς δωρεάν τις υπηρεσίες μου και τις γνώσεις μου στους δημότες της πόλης μας (τμήματα παιδικά και ενηλίκων)".

Έριξα λοιπόν μια ματιά, για να επιβεβαιώσω την αλήθεια του ισχυρισμού του κυρίου Ρούτουλα και τι διαπιστώνω:

Ο κύριος Ρούτουλας είναι υπάλληλος του ΔΟΠΠΑΤ, με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου από 11/5/2015, αλλά και πολύ νωρίτερα, όπως φαίνεται στα έγγραφα που παρουσιάζω!!!


Λόγω των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων και επειδή δε φταίνε σε τίποτα οι άλλοι υπάλληλοι για να δουν το όνομα τους δημοσιευμένο, έχω σβήσει από τα έγγραφα, όλα τα ονόματα εκτός από αυτό του κυρίου Ρούτουλα.


Επειδή προφανώς το θέμα έχει ευρύτερες διαστάσεις, δε στέκομαι στο χονδροειδέστατο ψέμα του κυρίου Ρούτουλα περί δωρεάν προσφοράς του, θα ρωτήσω μόνο αν πληρώνεται από το ΔΟΠΠΑΤ το μισθό του και παίρνει συγχρόνως και την αντιμισθία του Αντιδημάρχου;

Σε μια σειρά εγγράφων αποδεικνύεται ότι ο κύριος Ρούτουλας, όχι μόνο είναι και σήμερα υπάλληλος του ΔΟΠΠΑΤ, αλλά διεκδικεί και χρήματα προηγουμένων χρόνων που σημαίνει ότι αν προστεθούν και οι συμβάσεις με τους "Αντίλαλους" πιθανόν να υπήρχε και κώλυμα εκλογής του το 2014.

ΔΟΠΠΑΤ Διοικητικό Συμβούλιο ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ 20ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Συμμόρφωση του ΔΟΠΠΑΤ σε τελεσίδικη απόφαση του Δικαστηρίου για την καταβολή του συνολικού ποσού των 84.000,00€ στους μουσικούς του Δημοτικού Ωδείου για οικονομικές απαιτήσεις από το ΔΟΠΠΑΤ, από την εργατική αγωγή που είχαν καταθέσει στις 2/9/2010.


ΔΟΠΠΑΤ Διοικητικό Συμβούλιο ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ 20ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Απόφαση επί της αγωγής, υπαλλήλων του ΔΟΠΠΑΤ, που κατέθεσαν την 6/9/2017 ενώπιον του Ειρηνοδικείου Ναυπλίου – Τμήμα Εργατικών Διαφορών και ζητούν να τους καταβληθούν τα δώρα Χριστουγέννων, Πάσχα και Επίδομα αδείας των ετών 2013, 2014, 2015, 2016, 2017:



Και ενώ είναι Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος, από το Μάρτιο 2017, εντάσσεται κανονικά στους διδάσκοντες του Ωδείου τα δύο τελευταία χρόνια:



Όπως φαίνεται, μόλις πριν από ένα μήνα, στις 20 Οκτωβρίου 2017, ο κύριος Ρούτουλας ορίζεται κανονικά στο διδακτικό προσωπικό του Ωδείου του ΔΟΠΠΑΤ...

Θα περιμένω απαντήσεις από τον ίδιο τον κύριο Ρούτουλα, αλλά και από το Δήμαρχο Ναυπλιέων που του ανέθεσε τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου, η απόφαση.

Prefadoros