Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Ανατροπές σε Άργος και Ναύπλιο

Σωτήρης Κωτσοβός στο Άργος και Τάσος Σαλεσιώτης στο Ναύπλιο ανατρέπουν το προεκλογικό σκηνικό που κάποιοι μέχρι τώρα ήθελαν πολωμένο και στα μέτρα τους.

Το "καπέλωμα" στις κομματικές διαδικασίες που επεβλήθη από τη Ρηγίλλης στο Άργος με τη στήριξη στο Δημήτρη Καμπόσο δεν πέρασε τελικά αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι υπάρχουν αξιόλογοι άνθρωποι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση που έχουν το θάρρος και τη δύναμη να εναντιώνονται σε κομματικές επιλογές, που κατά τη γνώμη τους, είναι αντίθετες στο τοπικό συμφέρον.

Στο Ναύπλιο η υποψηφιότητα του Τάσου Σαλεσιώτη με τη στήριξη του Υφυπουργού και Βουλευτή Γιάννη Μανιάτη αλλά και της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ αλλάζει τα δεδομένα και προκαλεί ένα ακόμα πονοκέφαλο στην παράταξη του νυν Δημάρχου Παναγιώτη Αναγνωσταρά που υπολόγιζε σε ένα υγιεινό περίπατο και πλέον κινδυνεύει να έρθει τρίτος.

Αλλά και η ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ φαίνεται να αποδυναμώνεται σημαντικά και θα παλέψει για ένα ή δύο Συμβούλους.

Αυτός που συνεχίζει χωρίς προβλήματα και κάθε μέρα δυναμώνει είναι ο Χρήστος Γραμματικόπουλος με το συνδυασμό του ΝΑΥΠΛΙΟ-ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ.

Η συμμετοχή τέλος του ΑΞΙΟΛΟΓΟΤΑΤΟΥ Δημάρχου Λέρνας Μιχάλη Χασάπη στο ψηφοδέλτιο του χρισμένου από το ΠΑΣΟΚ Γιώργου Αναγνώστου και του Αντινομάρχη Βασίλη Νίκα στο ψηφοδέλτιο του Σωτήρη Κωτσοβού δείχνουν ότι ο αγώνας θα είναι σκληρός και μακάρι τελικά προς όφελος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.