Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Οι μάσκες για το Συσσίτιο της Ευαγγελίστριας θα πέσουν. Όλες...

5Αγαπητή Σωτηρία των parapolitikaargolida.gr και λοιπών "ενημερωτικών" δυνάμεων, ατυχείς δικαιολογίες που σε εκθέτουν.

Το "εκ παραδρομής" δικαιολογείται για μια φορά, όταν όμως επαναλαμβάνεται, όπως με δηλώσεις Δημάρχου, υποψηφιότητα Συμβούλου και άλλες παλιότερα, τότε να μου επιτρέψεις να σε εκθέσω δημόσια ότι κάθε άλλο λειτουργείς για την ενημέρωση του κοινού που επαγγελματικά πρέπει να υπηρετείς.

"Σήριαλ" λοιπόν το Συσσίτιο της Ευαγγελίστριας, κατά τη Σωτηρία, καλές και οι συμβουλές της, όμως όταν δημοσιεύεις την κάθε παπαριά που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και την κάθε μπαλαφάρα που σου στέλνει κάποιος υποτίθεται επώνυμος, τότε είναι αναίδεια να παριστάνεις τον Πόντιο Πιλάτο και να βάζεις στο ίδιο τσουβάλι όλους.

Δεν σου ζήτησε κανείς να γίνεις κριτής, ούτε να πάρεις και θέση, το να δημοσιεύεις όμως μια είδηση και να την κατεβάζεις γιατί μάλλον κάποιοι ενοχλήθηκαν, είναι ότι χειρότερο γιατί αποδεικνύει το ρόλο που παίζεις ή μπορεί να παίξεις την κάθε στιγμή.

Ανθρώπινα καμιά φορά, να δεχτώ και χωρίς υστεροβουλία, όχι όμως επαναλαμβανόμενα και για συγκεκριμένα πρόσωπα.

Δεν χρειάζονται περισσότερα, δημοσιεύω όπως κάνω πάντα την απολογία σου, που φυσικά δεν πείθει.

Με κάνει μάλιστα να πιστεύω ότι κάτι κρύβεται στην όλη υπόθεση, με τον άτσαλο τρόπο σου και συ ενισχύεις την άποψη ότι για άγνωστο(;), μέχρι στιγμής λόγο, κάποιοι θέλουν να βάλουν εμπόδια στο Συσσίτιο.

Επειδή υπάρχει ένας ολόκληρος κόσμος που κινείται και ενδιαφέρεται για το θέμα, από διαφορετικές πλευρές, είναι αυτονόητο ότι η όποια προσπάθεια, και δική σου, φίμωσης, θα πέσει στο κενό.

Και επειδή το θέμα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο και δεν σηκώνει παιχνίδια, καλό είναι όλοι να αναλογιστούν τις ευθύνες τους και να προσγειωθούν στην πραγματικότητα που για αρκετούς συμπολίτες μας είναι η ίδια τους η ζωή, τουλάχιστον τη δύσκολη περίοδο που περνάμε.

Δεν τελειώσαμε, όχι απειλητικά...

Prefadoros

Υ.Γ. Σωτηρία μου, όταν έχω κάνει κριτική μέχρι παρεξηγήσεως σε φίλους όπως ο Αργυρίου και ο Πιτσάκης ή παλιούς συνεργάτες όπως ο Ντάνος, αλήθεια πιστεύεις ότι εσύ θα αποτελούσες εξαίρεση για τον Prefadoro;

Να είσαι καλά.

Η ανάρτηση της Σωτηρίας:

ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΣΙΤΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ ΠΟΥ "ΚΑΤΕΒΗΚΕ"

Έχoυμε γράψει πως για το σήριαλ του συσσιτίου της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου δεν θα γίνουν άλλες αναρτήσεις, εκ παραδρομής κάποιος εκ των συνεργατών ανάρτησε ένα κείμενο από κάποιο blog και χωρίς να μας έχει σταλεί στο email. Αποφασίσαμε να το απαναρτήσουμε μόνο και μόνο για τους παραπάνω λόγους και όχι για ότι μπορεί ή θέλει να φαντάζεται κάποιος που είναι καχύποπτος.
Όταν και όποτε έχει χρειαστεί έχουμε σταθεί δίπλα στον πάτερ Ελευθέριο και σε όλη αυτή την πράγματι θαυμαστή προσπάθεια αλληλεγγύης στους συνανθρώπους μας. Θεωρούμε όμως πως όλο αυτό που εξελίσσεται κάθε λίγο και λιγάκι είναι πέρα και έξω από τα όρια και κάνει τον κόσμο να σιχτιρίζει , καλό λοιπόν πάντα σύμφωνα με την δική μας άποψη είναι να πέσουν οι τόνοι ,να χαμηλώσουμε όλοι το κεφάλι και ο καθένας να κάνει αυτό που πρέπει στα πλαίσια των καθηκόντων και αρμοδιοτήτων του.

Σωτηρία Ε. Παπαδοπούλου