Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

"Μια δήλωση" και "μια υπογραφή"

filesΈνας καθώς πρέπει, σοβαρός, επαγγελματίας πολιτικός για τα μόνα που νοιάζεται είναι κατά σειρά, ο εαυτός του και το πολιτικό του μέλλον, το κόμμα του που τον προώθησε και τον στηρίζει και τα συμφέροντα που χάριν αυτών υπάρχει και αυτά οφείλει να υπερασπίζεται και υπηρετεί.


Όλα τα άλλα είναι για τους αφελείς πολίτες που πιστεύουν σε ευαισθησίες και ιδεολογίες που τάχα υπηρετεί ο εκλεκτός τους.

Σε μηχανισμούς των αγορών και καλών δανειστών που κοιμούνται και ξυπνάνε με την έννοια πως να μας βοηθήσουν αλλά εμείς με τις Αριστερές μας μπουρδολογίες δεν τους αφήνουμε να μας οδηγήσουν εκ του ασφαλούς στην πλήρη εξαθλίωση και την εθνική ταπείνωση.

Μέσα στο φόβο τους παραιτούνται από κάθε δικαίωμα στη ζωή, παρακαλούν την εξουσία να υπογράψει, να συμφωνήσει γιατί "στέγνωσε η αγορά" και δεν υπάρχει χρήμα να κυκλοφορεί, λες και οι μαλάκες, αυτοί που νομίζουν μαλάκες, θα στείλουν με φορτηγά το χρήμα για να τονώσει τις δικές μας ανάγκες.

Αυτό ξεπερνά και την αφέλεια, απλά δηλώνει τη μικρότητα του ανθρώπου, μπορεί οι αιώνες να περνάνε μα ο άνθρωπος μικραίνει.

"Μια δήλωση" είναι η ζωή μας, αυτή θέλουν να μας αποσπάσουν για να περάσουμε από την πλευρά της ελευθερίας στον τόπο του αριθμού.

Ο καθένας επιλέγει, συνέπειες υπάρχουν για όποια απόφαση.

Prefadoros

Υ.Γ. Οι άλλοι πάνε σπίτι τους νωρίς...