Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Μια ακόμη δικαστική απόφαση καταπέλτης υπέρ της Ευαγγελίστριας... Η ταλαιπωρία όμως συνεχίζεται...

Νέα δικαστική απόφαση που ακυρώνει την πράξη 360/30-6-2015 ταμειακής βεβαίωσης της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Ναυπλιέων, με την οποία είχαν καταλογιστεί στην Ευαγγελίστρια, 427.496 Ευρώ ως εισφορά σε χρήμα στην επέκταση του σχεδίου πόλης, εκδόθηκε από το Διοικητικό Πρωτοδικείο Ναυπλίου.

Παραθέτω ολόκληρη την απόφαση, είναι σαφές και για τον πιο άπιστο, ότι αδίκως ταλαιπωρείται η Ευαγγελίστρια και καθυστερεί η έκδοση οικοδομικής άδειας για το κτήριο του Συσσιτίου.


Είναι προφανές, από την όλη μέχρι σήμερα διαδικασία, ότι κάποιοι και μέσα από το Δήμο(;) δε θέλουν το κτήριο του Συσσιτίου, αδιάφορο φυσικά από τους λόγους που έχει ο καθένας από αυτούς.

Η ουσία είναι ότι η καθυστέρηση στην έκδοση της οικοδομικής άδειας, που δεν έχει πλέον καμία νομική βάση, μετά τις δικαστικές αποφάσεις, θα αποβεί μοιραία για την Ευαγγελίστρια και το κτήριο, αφού κάποια στιγμή θα ολοκληρωθούν οι εντάξεις στο νέο ΕΣΠΑ και η Ευαγγελίστρια θα έχει μείνει απ' έξω...

Αυτό επιδιώκουν όσοι φανερά το δείχνουν αλλά και μερικοί που δείχνουν το αντίθετο.

Να καθυστερήσει η έκδοση της άδειας και να μην προλάβει το έργο να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ 2014-2020, όπως ήταν και η υπόσχεση Δημάρχου και Περιφερειάρχη...

Θα τους αφήσουμε να τους περάσει;

Η απόφαση:





Prefadoros