Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

Η κυρία Σδούκου, από Διευθύντρια του γραφείου του Γιάννη Μανιάτη, Σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη... Τι δεν κατάλαβες;

Τα πράγματα είναι απλά, η κυρία Αλεξάνδρα Σδούκου, πρώην Διευθύντρια του γραφείου του Γιάννη Μανιάτη, όπως ο ίδιος παραδέχεται και επιμελήτρια του τελευταίου του βιβλίου, βρίσκεται μεταξύ των δώδεκα εκλεκτών Συμβούλων του Κυριάκου Μητσοτάκη που θα καθορίζουν την πολιτική της Νέας Δημοκρατίας.

Δικαίωμα της βέβαια, αλλά πως είναι δυνατόν να υπηρετείς τη μια φορά την σοσιαλδημοκρατική κεντροαριστερά και την άλλη τη νεοφιλελεύθερη δεξιά;

Θα μου πείτε, σιγά τις διαφορές... Ένα κομμάτι του ΠΑΣΟΚ, δε συνεργάστηκε αρμονικά με τη ΝΔ; Για τον ίδιο το Γιάννη Μανιάτη, δεν γνωρίζουμε όλοι και οι παροικούντες πέριξ του Αγίου Νικολάου καλύτερα, τη σχέση του με τον Αντώνη Σαμαρά;


Όταν είσαι υποψήφιος Αρχηγός ενός κόμματος και κουβαλάς μια ιδεολογική πορεία χρόνων, έστω και αν αυτή ξεστράτισε και συμμάχησε με το δεξιό αντίπαλο, εκτίθεσαι όταν η μέχρι πρότινος Διευθύντρια του γραφείου σου, κάνει μεταγραφή στον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον ιδεολογικό σου αντίπαλο.

Είναι προφανές ότι κάτι δεν πάει καλά... Γι' αυτό και η κυρία Σδούκου, στην ανάρτηση του βιογραφικού της στην ιστοσελίδα της ΝΔ, αποφεύγει να γράψει την πραγματική ιδιότητα της δίπλα στο Γιάννη Μανιάτη και λέει, "Νομικός Σύμβουλος του Υπουργού του Υπουργείου..."

Δικαίωμα του και του Γιάννη Μανιάτη και του Κυριάκου Μητσοτάκη να επιλέγουν τους συνεργάτες τους, μόνο που όταν ένας συνεργάτης δεν έχει πρόβλημα να συνεργαστεί και προς τ' αριστερά και προς τα δεξιά, δημιουργεί ερωτηματικά, όχι σε μένα, στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

Όποιος έχει μυαλό στην πολιτική, προετοιμάζει το μέλλον...

Prefadoros