Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

Με ποια κριτήρια κάνατε προσλήψεις εργατών στο Δήμο Ναυπλιέων κύριε Κωστούρο; Τα τσιφλίκια τέλειωσαν με την απελευθέρωση...

Ο Δήμος Ναυπλιέων "προσέλαβε με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου για την κάλυψη κατεπειγουσών εποχιακών και πρόσκαιρων αναγκών πυρασφάλειας πυροπροστασίας με πλήρη απασχόληση για τρεις (3) μήνες συγκεκριμένα από 17 Ιουλίου 2018 έως και 16 Οκτωβρίου 2018 τους κάτωθι : 10 Εργάτες γενικών καθηκόντων Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης και 2 Οδηγούς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης".

Μετά τη σχετική διαδικασία, τις αιτήσεις των ενδιαφερομένων να εργαστούν και τις προθεσμίες ο Δήμαρχος Δημήτρης Κωστούρος αποφάσισε ποιοι θα προσληφθούν και επειδή η απόφαση δε συνοδεύεται από άλλα στοιχεία, δημιούργησε ερωτηματικά τα οποία συνοψίζω και στα οποία πρέπει να απαντήσει:


Γιατί δεν αναρτήθηκε η προκήρυξη των θέσεων σε τοπικές εφημερίδες;

Πόσες αιτήσεις υποβλήθηκαν;

Ποια ήταν τα κριτήρια για την επιλογή, κυρίως, των δέκα Εργατών ΥΕ γενικών καθηκόντων;

Επιτράπηκε να υποβληθούν ενστάσεις από κάποιους που δεν προσλήφθηκαν;

Το θέμα είναι πολύ σοβαρό κύριε Δήμαρχε, η εργασία είναι σεβαστή και ιερή, οι ανάγκες των ανθρώπων να εργαστούν, δεν μπαίνουν σε καμιά σκοπιμότητα...

Το να φιγουράρουν στη λίστα των προσληφθέντων, αποτυχόντες υποψήφιοι με το Συνδυασμό σας στις εκλογές και συγγενείς κολλητών σας εργαζομένων και μάλιστα όχι ΥΕ αλλά ΔΕ, είναι μεγάλη πρόκληση κύριε Κωστούρο.

Οφείλετε άμεσα, να δώσετε το σύνολο των αιτήσεων και εξηγήσεις για τα κριτήρια της πρόσληψης των συγκεκριμένων και γιατί κόψατε τους άλλους...

Σε όλες τις προσλήψεις προσωπικού σχηματίζεται πίνακας κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, υπάρχει τέτοιος κατάλογος;

Σέβομαι τα προσωπικά δεδομένα και την ανάγκη των συμπολιτών μας για δουλειά και γι' αυτό δεν προχωρώ περισσότερο...

Κύριε Κωστούρο, πείτε την αλήθεια, που την ξέρουν ήδη πολλοί.

Από σήμερα οι νεοπροσληφθέντες, μεταξύ των οποίων και πέντε συμπολίτισσες, σύμφωνα με την αιτιολογία της πρόσληψης τους, "για τη διάνοιξη των ζωνών πυροπροστασίας στις δασικές και θαμνώδεις εκτάσεις, τον καθαρισμό των πρανών αγροτικών δρόμων που βρίσκονται εντός δασικών περιοχών..." πρέπει να έχουν πιάσει δουλειά.

Μακάρι η φωτιά που προκάλεσαν να είναι μόνο προεκλογική...

Prefadoros

Υ.Γ. Και μην πείτε ότι ο πίνακας προσληπτέων (μόνο) θα αποσταλεί στον ΑΣΕΠ, όπως υποχρεούστε να κάνετε, γιατί ο ΑΣΕΠ δεν εξετάζει τα ερωτήματα που τέθηκαν, αλλά τους χρόνους εργασίας των προσληφθέντων.