Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

ΠΑΣΧΑ, ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

Όπως κάθε χρόνο το Πάσχα ο Αντώνης βρέθηκε στο Ναύπλιο.

Ο άνθρωπος ήθελε να περάσει λίγες ώρες ξεκούρασης με τη γυναίκα και τα παιδιά του στην πατρίδα της Γεωργίας και το Ναύπλιο είναι το ιδανικό μέρος .

Έλα όμως που οι "παράγοντες" ήθελαν μιαν επαφή, έστω μια χαιρετούρα!

Φόρεσαν κουστούμια και γραβάτες και πολιόρκησαν το σπίτι του, που βρίσκετε στο κέντρο της παραλίας, κάνοντας απανωτές βόλτες με την ελπίδα να τους δει και να τους χαιρετίσει.

Αρκετοί το κατάφεραν, πολλοί όχι και μείνανε με τον καημό.

Την άλλη φορά παιδιά.

Στεκόμαστε στα σημεία που έχουν ενδιαφέρον

Η απουσία της Έλσας από το Ναύπλιο, η απουσία του Σταύρου Μπέζα (πιστού φίλου από τα χρόνια της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ) και του Σωτήρη Ματράγκου επίσης επιστήθιου φίλου.

Η διακριτική απόσταση από τον Γιάννη Ανδριανό Βουλευτή της ΝΔ Αργολίδας.


Όλα τα λεφτά

Σάββατο πρωί στο Άργος στην πλατεία του Αγίου Πέτρου περιμένουν τον Πρόεδρο, κουστουμαρισμένοι, οι γνωστοί αυτοδιοικητικοί της ΝΔ, (όχι όλοι) οπότε φτάνει με τη συνοδεία του ο Σαμαράς και βγαίνει από την BMW ακολουθούμενος από τον Μάκη το Σκιαδά!.

Κόκκαλο, αμηχανία στους λίγους ειδοποιημένους που με χαμόγελα υποδέχονται τον Πρόεδρο.

(Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Μάκης Σκιαδάς είναι παλιός φίλος του Αντώνη Σαμαρά ακόμα και την εποχή της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ παρότι δεν έφυγε ποτέ από τη ΝΔ!).

Το συμπέρασμα

Επειδή γνωρίζω καλά τον Αντώνη, μάλλον δεν έμεινε και πολύ ικανοποιημένος από την τριήμερη παραμονή του στο Ναύπλιο.

Εγώ πάντως στις δυο σύντομες συναντήσεις μας δεν κατάφερα να του "κλέψω" ένα τέταρτο τετ α τετ συνάντησης που ευγενικά αρνήθηκε.

Δεν πειράζει μπορεί του χρόνου.