Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Απαντήσεις για Καραθώνα


Συνεχίζουν να απειλούν τα "καλόπαιδα" όσο βλέπουν ότι δεν σταματάω να σχολιάζω ότι δεν τους συμφέρει και ρίχνουν τόνους λάσπης ΑΝΩΝΥΜΑ στο διαδίκτυο αλλά και ψιθυριστά στα καφενεία.

Τους έχουν πονέσει πολύ αυτά που γράφω γιατί ξέρω τα ευαίσθητα σημεία τους.

Δεν πειράζει, θα συνηθίσουν, γιατί όπως έλεγα σε πρώην φίλο τους και πρώην Συνεργάτη τους προχθές το βράδυ, αν επιλέξουν το ανοιχτό πεδίο είμαι έτοιμος γιατί έχω διδαχτεί την τέχνη του πολέμου ως τελειόφοιτος Στρατιωτικής Σχολής.

Πάμε στο ψητό και στην τελευταία ύβρη-απειλή που έφτασε ΑΝΩΝΥΜΑ πριν λίγες ώρες: 

"1999-2002 τα μισθώματα τις Καραθώνας που είναι; Ήσουν πρόεδρος της ΔΕΤΑΝ και Αντιδήμαρχος θα απαντήσεις ή δεν ασχολείσαι Mr Diafaneia. Κάτι τύποι σαν εσένα μου προκαλούν εμετό και οίκτο αι χάσου μυρμηγκάκι"

Το καλύτερο που έπρεπε να κάνω θα ήταν να αγνοήσω τον ανώνυμο υβριστή, όμως επειδή δεν πρόκειται να σταματήσω να σχολιάζω, πάντα με επιχειρήματα και ντοκουμέντα, τους πληροφορώ ας μην κάνουν κανένα λάθος πάνω στη φούρια τους γιατί αν τώρα χτυπάνε τα λιανοντούφεκα θα βγουν τα μπαζούκας.

Πάρτε ανώνυμοι υβριστές μια πρόχειρη κατάσταση, αντίγραφο,από την επίσημη παράδοση της ΔΕΤΑΝ το 2003 και μια προκήρυξη για τη μίσθωση του Ανατολικού Αναψυκτηρίου για να δείτε πως λειτουργούσε η ΔΕΤΑΝ τότε και κάντε και σύγκριση με το μετά και μέχρι το 2010.

Και να ξέρετε ότι έχω αντίγραφα από όλο το Αρχείο της Επιχείρησης της περιόδου 1999-2002 αλλά και τα προηγούμενα.


Έτσι για την ιστορία (προς το παρόν) ο ισολογισμός της τετραετίας 1999-2002 ήταν γύρω στα 200.000 ευρώ (όλη την τετραετία) και από την εκμετάλλευση μισθωμάτων και αιγιαλού εισπράχτηκαν περισσότερα από τα μισά.

Μπορείτε να μας πείτε πως εκτινάχτηκαν μετά στα ύψη οι δαπάνες που φτάσαμε στο κλείσιμο της ΔΕΤΑΝ το 2010 με οφειλές κοντά στα 200.000 ευρώ;

Αλλά είσαι και βλάκας ανώνυμε, γιατί να "κλέψω" όπως υπονοείς, όταν δεν πείρα δραχμή από την άσκηση της Προεδρίας για τέσσερα χρόνια της ΔΕΤΑΝ, όπως είχα δικαίωμα, και για να στο δώσω λιανά και σε ευρώ 440 το μήνα δηλαδή 21.120 ευρώ στο σύνολο;

Και γιατί όταν "έφυγε" η Σοφία Καταγά, η μοναδική υπάλληλος της ΔΕΤΑΝ το Γενάρη του 2001 με δική μου πρόταση στο Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίστηκε να μην πάρουμε νέα υπάλληλο για να μειωθούν τα έξοδα και ανέλαβα προσωπικά να κάνω και τη δουλειά υπαλλήλου;

Άλλες εποχές, άλλα ήθη, άλλοι άνθρωποι.

Ρωτήστε και το Δήμαρχο σας που ήταν τότε Δημοτικός Σύμβουλος.

Μάνος Περράκης

Υ.Γ. Ας μου συγχωρήσουν οι αναγνώστες του blog την προσωπική αναφορά αλλά πρέπει να μάθουν κάποιοι ότι όλοι δεν εκβιάζονται και όλοι δεν πληρώνονται και ας πληρώνουν οι ίδιοι το τίμημα της στάσης τους.