Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Η Περιφέρεια, ο Τατούλης και η Λαπαθιώτη

Καιρό έχω να ασχοληθώ με την Περιφέρεια.

Βιάστηκαν κάποιοι να δουν διασπάσεις στο Συνδυασμό Τατούλη αλλά η "χαρά" τους κράτησε μόλις δυο μέρες.

Έτσι εκεί που έμοιαζε να έχει πρόβλημα ο Τατούλης μάλλον το έχει η Αντιπολίτευση αφού τουλάχιστον πέντε "αυτομόλησαν" και ψήφισαν Συμπαραστάτη του Πολίτη που πρότεινε ο Τατούλης.

Τα έχουμε ξαναπεί, ο Τατούλης είναι μακράν ο πιο έμπειρος και γνώστης του πολιτικού παιχνιδιού και Αντιπολιτεύσεις τύπου Δράκου και του Συνδυασμού του είναι πολύ πίσω.

Στη μέχρι τώρα πορεία της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης εντύπωση κάνει και ξεχωρίζει μια αθόρυβη και ουσιαστική παρουσία από το Νομό μας της Περιφερειακής Συμβούλου Γιούλας Λαπαθιώτου.



Χωρίς ιδιαίτερη πολιτική εμπειρία και χωρίς ιδιαίτερο αξίωμα μέχρι τώρα, με ουσιαστικές παρεμβάσεις και ρεαλιστικές θέσεις και προτάσεις έχει κλέψει το ενδιαφέρον όχι μόνο από τους άλλους Συμβούλους της Αργολίδας αλλά και όλης της Περιφέρειας.

Επειδή μουχλιάσαμε από τους περισσότερους πολιτικούς του Νομού, ακόμα και από τους νέους που μπαίνουν γρήγορα στα κόλπα και φθείρονται, η Λαπαθιώτη αποτελεί φωτεινή εξαίρεση που αξίζει να την παροτρύνουμε να συνεχίσει όπως ξεκίνησε.

Σταθερά, ουσιαστικά και κυρίως με αξιοπρέπεια.