Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Οι "επιθέσεις" στο Δημήτρη Κωστούρο

Ακούω δεξιά και αριστερά ότι "καλά τα λέει ο Prefadoros αλλά μόνο τον Κωστούρο χτυπάει".

Και ποιον θέλατε να "χτυπάει" ο Prefadoros ρε παιδιά; Τη θεια του τη Μαρίκα, τον Καρέλη, τον Λυκομήτρο ή τη Νατάσα;

Ο Κωστούρος δεν έχει πάρει το παιχνίδι επάνω του; αυτός δεν αναπληρώνει επίσημα τον εξαφανισθέντα Δήμαρχο; αυτός δεν εισηγείται σχεδόν όλα τα θέματα στο Δημοτικό Συμβούλιο; αυτός δεν απαντά για ότι γίνεται στο Δημαρχείο; αυτός δεν είναι ο μόνος, άντε και λίγο ο Χρόνης, που διαχειρίζονται όλα τα προβλήματα;

Σε ποιον λοιπόν να κάνει κριτική ο Prefadoros;

Στους ανύπαρκτους; τουλάχιστον ο Κωστούρος το παλεύει, νέος είναι φιλοδοξίες έχει του έχει κολλήσει και το κουσούρι ότι όλα τα ξέρει και πορεύεται προς το στόχο του.

Αυτός νομίζει ότι τα κάνει όλα καλά, ο Prefadoros πάλι ότι τα κάνει, σχεδόν όλα, λάθος.

Αυτός πιστεύει ότι με μισές αλήθειες μπορεί να ξεφεύγει, ο Prefadoros πάλι ότι με μισά ψέματα δεν χτίζονται πολιτικές καριέρες.

Και το ερώτημα: τι σε νοιάζει εσένα ρε Prefadore τι κάνει και πως πολιτεύεται ο Κωστούρος;

Λέτε να έχω τίποτα προσωπικές διαφορές με τον άνθρωπο;.

Με νοιάζει όταν και όσο βλέπω την πόλη μου να μαραζώνει λόγω της πολιτικής που ασκείται στο Δήμο και ο τρόπος που γίνεται η διαχείριση του Δημοτικού χρήματος.

Και όσο ο Κωστούρος θα αποφασίζει για μένα, όπως και κάθε αιρετός, τόσο και εγώ θα του κάνω κριτική είτε αρέσει είτε δεν αρέσει.

Αυτό το δικαίωμα ο Prefadoros δεν θα το εκχωρήσει ποτέ.

Άλλωστε συμφωνεί και ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Κωστούρος.

"Για να έχεις το δικαίωμα να κρίνεις εσύ αύριο αυτόν που πιθανώς να βρίσκεται στη θέση που είσαι εσύ σήμερα πρέπει να δέχεσαι την όποια κριτική (κακοπροαίρετη ή καλοπροαίρετη) επώνυμη ή ανώνυμη και να απαντάς."

Δημήτρης Κωστούρος.