Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Τα Δελτία Τύπου του Γιάννη Μανιάτη δείχνουν εκλογές και αγωνία


Είναι γεγονός ότι ο Συντοπίτης Βουλευτής και Υπουργός διαθέτει έναν από τους καλύτερους προπαγανδιστικούς μηχανισμούς, που φροντίζει να προωθεί ότι κάνει και λέει ο Γιάννης Μανιάτης στα ΜΜΕ και αυτά με θαυμαστή ταχύτητα και συντονισμό, συνήθως ασχολίαστα, τα προβάλλουν.


Τον τελευταίο καιρό όμως οι ανακοινώσεις έρχονται με ρυθμό χιονοστιβάδας, καταιγισμός για ότι θέμα τοπικό ή γενικό, αρκεί να φαίνεται ότι ο Υπουργός κάνει τα πάντα για να λύνει προβλήματα, της Αργολίδας και της χώρας.

Αυτό από μόνο του δείχνει ότι πλησιάζει, αν ήδη δεν έχει έρθει ο χρόνος των εκλογών, εκλογών που ο Γιάννης Μανιάτης πρέπει να ξεπεράσει πολλά εμπόδια και θα χρειαστεί πολύ τύχη για να διατηρήσει τη Βουλευτική του έδρα.

Μην ξεχνάμε ότι και το 2012 για λίγες ψήφους κράτησε την έδρα το ΠΑΣΟΚ και αν όπως όλα δείχνουν επαληθευτούν τα ποσοστά των δημοσκοπήσεων αλλά και των Ευρωεκλογών, τότε με λιγότερες από τις μισές έδρες του 2012, το ΠΑΣΟΚ στην Αργολίδα ελάχιστες αν όχι μηδενικές πιθανότητες έχει να εκλέξει Βουλευτή.

Μια τέτοια εξέλιξη θα σημάνει και το πολιτικό τέλος του Γιάννη Μανιάτη;

Προσωπικά δεν το πιστεύω, όπως έχω ξαναγράψει, έχει αυξημένο αίσθημα πολιτικής επιβίωσης και θα το χρησιμοποιήσει όπως και να έρθουν τα πράγματα.

Prefadoros