Σάββατο 11 Απριλίου 2015

Τέσσερα χρόνια μετά... το ταξίδι συνεχίζεται...



Απρίλη του 2011 ξεκινήσαμε, Απρίλη του 2015 συνεχίζουμε σε άλλη διεύθυνση, με την ίδια διεύθυνση.
  • Prefadore άρχισες πάλι τα τρελά σου;
Όχι, ο Prefadoros παραμένει ο μοναδικός διαχειριστής του blog και ο μοναδικός συγγραφέας των αναρτήσεων και σχολίων.

Αυτό που αλλάζει είναι η πλατφόρμα που μέχρι τώρα φιλοξενούσε τον Prefadoro, από τον blogger της Google πάμε στο Wordpress που προσφέρει πολύ περισσότερες δυνατότητες και εξελίσσεται συνεχώς.

Η μορφή είναι η πιο απλή και εύχρηστη, αυτή που με μια ματιά σου δίνει την καινούργια ανάρτηση και εύκολα μπορείς να βρεις ότι θέλεις, ότι έχει γραφτεί από την αρχή του blog.

Αλλά είναι και κάτι άλλο, στη νέα διεύθυνση φιλοδοξώ να παρουσιάσω ένα ολοκληρωμένο site, ιστοσελίδα ενημερωτική για τα κυριότερα θέματα της περιοχής μας, το Ναύπλιο, το Άργος, την Αργολίδα και την Πελοπόννησο, με ενδιαφέροντα που "κυκλοφορούν" στο διαδίκτυο για την Ελλάδα και τον κόσμο.

Πολιτική, Οικονομία, Κοινωνία, Πολιτισμός, Επιστήμη, Αθλητισμός και πολύ σχόλιο, πολύ άποψη, πολύ ανάλυση που βρίσκουμε καθημερινά και που αξίζει να γνωρίζουμε, επίσης με ιδιαίτερη προβολή του τόπου μας και προτάσεις για τους φίλους επισκέπτες.

Φυσικά και οι αναρτήσεις του Prefadorou, όπως πάντα, με τα ίδια χαρακτηριστικά και μέσα στα γεγονότα με άποψη.

Η διεύθυνση λοιπόν, το όνομα, αλλάζει υποχρεωτικά και πλέον θα είναι:

www.nafpliopress.gr

Η παλιά διεύθυνση prefadoros-blog.com θα ισχύει για πολύ καιρό ακόμη, όμως οι νέες αναρτήσεις θα υπάρχουν μόνο σε αυτή τη νέα διεύθυνση.

Όλο το υλικό των τεσσάρων χρόνων του Prefadorou στο διαδίκτυο έχει μεταφερθεί στη νέα διεύθυνση, χωρίς καμιά διόρθωση ή αλλαγή.

Επομένως και σιγά σιγά, οι πιστοί φίλοι του Prefadorou ας συντονιστούν στη νέα διεύθυνση:

www.nafpliopress.gr

Όσο για το τι θα γράφει ο Prefadoros, ξέρετε οι παλιοί, οι καινούργιοι θα διαβάσετε και αν σας αρέσουμε... για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε...

Prefadoros