Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Υπάρχει κάτι, κάποιος, κάποιοι, που φοβούνται να δώσουν λογαριασμό για τα χρήματα του Μαραθωνίου Ναυπλίου 2016;

Περνούν οι μέρες, έρχεται ο καινούργιος Μαραθώνιος του 2017, όμως όλοι οι αρμόδιοι να δώσουν απαντήσεις για τη διαχείριση του προηγούμενου του 2016, κωφεύουν εκκωφαντικά.

Είδαμε σε προηγούμενες αναρτήσεις ότι έγινε σημαντική κίνηση χρημάτων, περισσότερα από 25.000 Ευρώ, μέσω του λογαριασμού των Μαραθωνοδρόμων Αργολίδας, στους οποίους απευθύνθηκα να μας πουν που διατέθηκαν τα χρήματα που εισέπραξαν και απάντηση μέχρι τώρα δεν έχω πάρει.


Θα επιμείνω φυσικά και θα ρωτήσω τον Πρόεδρο του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων κύριο Δημήτρη Βύρλα, αν προτίθεται να μας πει που πήγαν τα χρήματα που κατατέθηκαν στο λογαριασμό του Συλλόγου του.


Επίσης κάνω έκκληση στον κύριο Παπαποστόλου, να μας δώσει ακριβή απολογισμό του Μαραθωνίου 2016, με την αναλυτική διάθεση των χρημάτων και όχι σύνολα και γενικότητες.

Κύριε Παπαποστόλου πληρώνεστε αδρά από τα χρήματα των Δημοτών, έχετε υποχρέωση να απαντάτε...

Φαντάζομαι ότι ένα τόσο σημαντικό γεγονός για το Δήμο μας, δεν μπορεί και δεν πρέπει να σκιάζεται από αμφιβολίες και ερωτηματικά...

Αλλιώς, τα ερωτηματικά θα γίνουν υποψίες, οι υποψίες βεβαιότητες και καταστροφή για τον ίδιο το Μαραθώνιο.

Κανείς νομίζω δε θέλει να φτάσουμε εκεί...

Να ρωτήσω και ποιο θεσμικό όργανο αποφάσισε να διαχειριστεί χρήματα του Μαραθωνίου ο συγκεκριμένος Σύλλογος; Υπάρχει απόφαση ανάθεσης; Υπάρχει απολογισμός από τη μεριά του;

Υπομονή έχω... Όπως και επιμονή...

Prefadoros