Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Οι απειλές φασιστικού τύπου δεν περνάνε στον Prefadoro κύριε Πρώιμε... Ρωτήστε και τον επίτιμο...

Πολλά μας τα είπατε και μας δείξατε, για μαζευτείτε, λάθος πόρτα χτυπάτε κύριε Πρώιμε...

Με προκαλείτε αντί να απαντήσετε για το πόσο ηθικό είναι να κάνετε συνέντευξη-αγιογραφία στην Πρόεδρο του ΔΟΠΠΑΤ και την άλλη μέρα να σας αναθέτει διαφήμιση 372 Ευρώ, την ώρα που άλλοι συνάδελφοί σας πήραν μέσο όρο τα μισά για την ίδια διαφήμιση.

Αντί να απαντήσει η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ, όπως και το πότε προέκυψαν οι "προσωπικοί ηθικοί λόγοι" που την οδήγησαν σε παραίτηση από τη ΔΕΥΑΝ, πετάγεστε εσείς για να μας πείτε ότι η εφημερίδα είναι δικιά σας και όχι του Δάκογλου...

"Μνήσθητί μου, Κύριε,..." ή επί το λαϊκότερο, "χέστηκε η Φατμέ..." για το ποιος είναι ιδιοκτήτης της και από πότε.

Αυτά τα κόλπα σας τα έμαθε ο "αστείρευτων γνώσεων" Πολύδωρος Δάκογλου φαντάζομαι... Αλλάζουμε το θέμα κατηγορώντας άσχετα αυτόν που ρωτά για να ξεχαστεί η ερώτηση και η ουσία της ερώτησης.


Σε κάποιους μπορεί να πιάνει κύριε Πρώιμε, με τον Prefadoro δε γίνεται τίποτα.

Τέσσερα χρόνια στο τιμόνι της μεγαλύτερης εφημερίδας της Πελοποννήσου και δεν το μάθατε ακόμα;

Ξέρετε γιατί; Γιατί ο Prefadoros δεν περιμένει να ζήσει από την εξουσία όπως άλλοι κύριε Πρώιμε, ούτε φερέφωνο, ούτε παπαγάλος είναι, όπως άλλοι κύριε Πρώιμε.

Και για να τελειώνουμε κύριε Πρώιμε, αυτά τα πιστόλια με τις μπανάνες θα σας έλεγα τι να κάνετε, αλλά σέβομαι τους αναγνώστες μου.

Όσο για τα ερωτήματα, περιμένω απαντήσεις.

Φιλιά στον Επίτιμο...

Prefadoros

Μάλλον λίγα έγραψα, ο κύριος Πρώιμος κάνει αυτό που του έμαθε ο Επίτιμος, συκοφαντία για να αποδυναμώσουμε αυτόν που έχει το θράσος να ρωτά.

Στέλνει σε όλα τα μέσα ενημέρωσης για δημοσίευση την ανάρτηση... Να δούμε ποιοι και αν θα σχολιάσουν την ανάρτηση οι συνάδελφοι του κυρίου Πρώιμου...

Δείτε και τα mail που μου έστειλε:



Και το πιστόλι μπανάνα... Που μπορεί να χρειαστεί...