Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Κύριε Κωστούρο, κυρία Καλκούνου, κύριε Παπαποστόλου, γιατί δεν απαντάτε για την οικονομική διαχείριση του Μαραθωνίου;

Στοιχειώδης υποχρέωση κάθε αιρετού και όποιου έχει σχέση με το χρήμα των πολιτών, είναι να δίνει απαντήσεις για τη διάθεση χρημάτων, ιδίως όταν αυτά ξεπερνούν τα 100.000 Ευρώ για μια εκδήλωση.

Ο κύριος Δήμαρχος, όπως είδαμε προ ημερών, εδώ, για τον οικονομικό απολογισμό του Μαραθωνίου, παρέπεμψε στον τεχνικό διευθυντή, είπε πως "είναι στη διάθεσή σας" και "θα τα πάρετε γραπτώς".

Η δημοσιογράφος κυρία Κουρτέλη, πήγε στον ΔΟΠΠΑΤ, την έβαλαν να κάνει αίτηση, εκεί εξαντλήθηκε η τυπικότητα του Οργανισμού, δεν της έδωσαν κανέναν απολογισμό και η Πρόεδρος κυρία Καλκούνου την παρέπεμψε σε μελλοντική συνέντευξη τύπου του Δημάρχου...

Απίθανα πράγματα, "εγώ είμαι η εξουσία και ότι θέλω κάνω".

Αν εννοεί η κυρία Καλκούνου τις συνήθεις συνεντεύξεις που ο Δήμαρχος μιλάει στα μουγκά φιλικά του μέσα ενημέρωσης, να είναι σίγουρη ότι αυτό δε φτάνει.


Τον απολογισμό θα τον δώσετε εγγράφως, θέλετε δε θέλετε κυρία Καλκούνου, να είμαστε εξηγημένοι.

Κανένας δεν έχει δικαίωμα να διαχειρίζεται χρήματα από το υστέρημα του δημότη, όπως αυτός νομίζει και δε θα δίνει λογαριασμό.

Η ίδια η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρεις Πελοποννήσου μιλά για 119.000 Ευρώ που στοιχίζει η συνδιοργάνωση του Μαραθωνίου, που με τις συμμετοχές των δρομέων που πληρώνουν μπορεί να είναι και περισσότερα.


Σταματήστε τις υπεκφυγές, οι αποφάσεις σας και μια πρόσθεση φτάνει για να βγει το συμπέρασμα.

Εσείς κύριε Παπαπαποστόλου, τόσο δύσκολο είναι να μας πείτε αν αμείβεστε, πόσο και πως από το Δήμο Ναυπλιέων;

Όσο δεν υπάρχουν απαντήσεις, υπάρχει το δικαίωμα για ερωτήσεις.

Κάποιοι θα το ασκήσουν μέχρι τέλους...

Prefadoros

Η ανάρτηση της κυρίας Κουρτέλη: