Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Δικαίωση για την Ευαγγελίστρια, τον Παπα Λευτέρη και το Συσσίτιο, η δικαστική απόρριψη των απαιτήσεων του Δήμου Ναυπλιέων...

Πριν από λίγες ημέρες εκδόθηκε η αναμενόμενη απόφαση του δικαστηρίου για την εισφορά σε χρήμα, ύψους 450.000 Ευρώ που ζητούσε ο Δήμος Ναυπλιέων από την Ευαγγελίστρια.

Η απόφαση είναι καταπέλτης κατά του Δήμου και δέχεται όλα τα επιχειρήματα της Ευαγγελίστριας.

Ελπίζω ο Δήμος να μη συνεχίσει να προβάλλει άλλες δυσκολίες στη λειτουργία του Συσσιτίου, όπως με το πρόστιμο και την απομάκρυνση του κοντέινερ και να προχωρήσει τη σύμβαση για την ανέγερση του κτιρίου το ταχύτερο.


Η Περιφέρεια, που είχε δεσμευτεί μέσω του Αντιπεριφερειάρχη Τάσου Χειβιδόπουλου, καλείται να εντάξει άμεσα σε πρόγραμμα τη χρηματοδότηση.

Καμιά δικαιολογία δεν υπάρχει πλέον για καθυστερήσεις...

Ξέρω ότι δεν θέλει εύσημα ο Παπα Λευτέρης, όμως εγώ αισθάνομαι υποχρέωση να του τα δώσω, για την επιμονή και την πίστη του σε αυτό που είναι σωστό και δίκαιο.

Μια μάχη που κρατά πάνω από τρία χρόνια φαίνεται να την κερδίζει, αρκεί όλοι από δω και πέρα να αναλάβουν τις ευθύνες τους και εμείς σαν πολίτες να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια πραγματικής και άδολης αλληλεγγύης, στις οδυνηρές εποχές για τους πολλούς, που ζούμε...

Για το ιστορικό να θυμηθούμε μια από τις πολλές αναρτήσεις του Prefadorou, με χρήσιμα στοιχεία και ότι έλεγαν τότε, ο Δεσπότης, ο Δήμαρχος και ο Αντιπεριφερειάρχης:

Σταυρώστε τον Παπά 23 Σεπτεμβρίου 2014

Και η τελευταία κραυγή αγωνίας του Παπα Λευτέρη, πριν ακριβώς από δύο χρόνια:



Προσωπικά θεωρώ ότι είναι μια νίκη χωρίς ηττημένους, ας τη δουν όλοι έτσι, χωρίς εγωισμούς...

Prefadoros