Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Το Γηροκομείο Ναυπλίου

Ο Δήμαρχος Ναυπλίου Παναγιώτης Αναγνωσταράς στην προσπάθειά του να δείξει ότι δεν φταίει αυτός που το Γηροκομείο Ναυπλίου οδηγείται σε κλείσιμο επικαλείται μια σειρά από γεγονότα που αν δεν προσβάλουν τη νοημοσύνη μας προβάλουν την ανικανότητα διαχείρισης ενός τόσο σημαντικού για την κοινωνία μας ζητήματος.

Ακούστε τη λογική του παραλόγου στα επιχειρήματα.

Φταίει ο Τσούρνος (έτσι αποκαλεί τον πρώην Δήμαρχο και άμεσο συνεργάτη του για πολλά χρόνια) γιατί προσέλαβε πριν είκοσι χρόνια δύο υπαλλήλους άνευ ειδικότητος και "αναγκάστηκε" να προσλάβει ο κύριος Αναγνωσταράς δύο νοσηλεύτριες και ένα γιατρό και το κυριότερο δεν ξέρει τι να κάνει τους παλιούς υπαλλήλους!.

"Αναγκάστηκε" να εγκαταστήσει σύστημα ασφαλείας και πυρασφάλεια για να πάρει άδεια λειτουργίας και το αυτονόητο γίνεται πολυέξοδη δαπάνη!.

Το γνωστό κληρονομήσαμε χρέη από τους προηγούμενους που οκτώ χρόνια μνημονεύουμε για δικαιολογία και το κυριότερο δεν μπορούμε να εισπράξουμε από τους γέροντες λόγω της οικονομικής κρίσης αφού η σύνταξή τους είναι μικρή ή δεν έχουν καθόλου!.

Τώρα τι να πεις;.

Μα γι΄αυτό υπάρχουν τα Δημοτικά Γηροκομεία, για τους ανήμπορους και τους φτωχούς.

Όσο για το ότι δεν μπορεί να χρηματοδοτήσει ο Δήμος το Γηροκομείο ας το αφήσουμε καλύτερα γιατί θα ξύσουμε πολλές πληγές από άλλες χρηματοδοτήσεις.

Ξέχασε βέβαια και να μας πει για τα περιουσιακά στοιχεία του Γηροκομείου που εκποιήθηκαν και για τα χρήματα που εισπράχτηκαν.

 Γιατί;

Κάτι ακόμα, γιατί αυτά δεν μας τα λέει ο επί χρόνια Πρόεδρος του Γηροκομείου γιατρός Ανδριανός Ανυφαντής;

Προφανής και η προσπάθεια να "μπουρδουκλώσει" άλλες καταγγελίες για άλλα θέματα (πάντα επιλεκτικά) για αποπροσανατολισμό.

Για να δούμε τελικά πόσους έπεισε; θα το δούμε σύντομα στις εκλογές.