Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Περιμένοντας την παραίτηση.

Έλαβα και δημοσιεύω αυτούσιο το mail φίλης αναγνώστριας του blog:

"Αν δεν κάνω λάθος ήτανε το Πάσχα 2010 (πριν λίγους μήνες) οπού ο δήμαρχος της πόλης μας αγνάντευε το φωτισμένο Παλαμήδι και μαζί με αυτό ένα χοντρό πλανόδιο μικροπωλητή, που τείνει να γίνει η «Μεγάλη Αγορά» της πλατείας.
 
Ενώ ευγενικά του ζητηθήκανε απαντήσεις για το φαινόμενο της «άθλιας αγοράς μικροπωλητών» στην πλατεία Συντάγματος ο δήμαρχος μας, η άρχουσα τάξη και κορυφή του παγόβουνου, οπού είναι σε αυτή τη θέση για να παίρνει αποφάσεις για το καλό του τόπου, απαθέστατα απάντησε με ερώτηση «ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ;».
Χωρίς απάθεια, αλλά πάντα με ζεστό χαμόγελο, απάντησα και εγώ με τη σειρά μου «ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ».
 
Για μια ακόμα φορά συνειδητοποιώ ότι όχι μόνο δεν υπάρχει πρόθεση παραίτησης αλλά ούτε και ραχοκοκαλιά του εν λόγω κυρίου αφού συνεχίζει να ρεμβάζει το Παλαμήδι με φόντο τον χοντρό «μικροπωλητή» στην πλατεία Συντάγματος. (σσ τα βράδια, ενίοτε, παρέχουμε φύλαξη στα εμπορεύματα του μικροπωλητή κάτω από τον πλάτανο για να μην τα χάσει όταν πάει για τη νυχτερινή του ανάπαυση. Είναι μια προσφορά του ΔΗΜΟΥ προς τον ΠΟΛΙΤΗ)
 
Η αφορμή για να θυμηθώ την παραπάνω ιστορία και φυσικά για να μην ξεκινήσει καλά η μέρα μου είναι η σημερινή ανάρτηση στο troktiko (http://troktiko.blogspot.com/2010/06/n_22.html) με θέμα "Nαύπλιο - Πλατεία Συντάγματος - Κατάντια".
 
Συνεχίστε λοιπόν κυρίες και κύριοι ψηφοφόροι ακούραστα και χωρίς σκέψη να δίνετε δύναμη σε αυτούς που δε νοιάζονται για τον τόπο μας και που χωρίς προσπάθεια επιτυχώς τον απαξιώνουνε και περιμένετε στη συνέχεια την αύξηση του τουρισμού.
 
Καλημέρα σας.
Η αγανακτισμένη"

Για την αντιγραφή, Manos Avrianos