Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Που φτάσαμε ρε παιδιά;

Διαβάστε την ανακοίνωση και θα καταλάβετε:

Με μεγάλη μας λύπη, αναγκαζόμαστε να ανακοινώσουμε την αναβολή της προγραμματισμένης, για τις 22-23/10/2010, συναυλίας του σχήματος «Πουλικάκος & Αδέσποτα Σκυλιά» στον χώρο του Circulo Cooperativa.
Σοβαρά κωλύματα, νομικής φύσεως, που προέκυψαν από απειλητικές κινήσεις «ενδιαφερομένων» μας οδήγησαν στην απόφαση αναβολής της εκδήλωσης μέχρι να τακτοποιηθεί οριστικά το ζήτημα διοργάνωσης αντίστοιχων εκδηλώσεων.
Η κίνησή μας να αναζητηθεί λύση μέσω της δημοτικής αρχής και της αστυνομίας δυστυχώς δεν απέδωσε καρπούς, οπότε με τον μισό ποινικό κώδικα να απειλεί να μετατρέψει μία γιορτή σε φιάσκο, αποφασίσαμε πως πρέπει να ….περιμένουμε.
Ευχόμαστε, σε όποιον προσπαθήσει αντίστοιχου ύφους εκδηλώσεις να έχει καλύτερη τύχη(;),αντιμετώπιση(;) από αυτήν που είχαμε εμείς, και σίγουρα να μην συναντήσει τα ανυπέρβλητα εμπόδια που εμφανίστηκαν -ή σωστότερα- «καραδοκούσαν» να εμφανιστούν, μπροστά μας.
 
Υγ1: Θερμές ευχαριστίες στον Δημήτρη Πουλικάκο, τον Κυριάκο Δαρίβα… και σε όσους προσπάθησαν να βοηθήσουν.
Υγ2 : Για την ιστορία, τα έσοδα από το διήμερο θα ενίσχυαν το Ειδικό Δημοτικό  Σχολείο Άργους και το Γηροκομείο Ναυπλίου… Ευχαριστούμε τους, ιδιαίτερα, πολλούς χορηγούς που συγκεντρώθηκαν για τον σκοπό.
Υγ3 : Την έξαψη που νιώθουν και την ευχαρίστηση που αποκομίζουν όσοι βυσσοδομούν την ποινικοποίηση πολιτιστικών δράσεων δεν θα την κατανοήσουμε ποτέ.

Το μόνο που έχω να προσθέσω είναι που είναι ο λαλίστατος, κατά τα άλλα, φίλος Κώστας Χελιώτης Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού Ναυπλίου που μέχρι πριν λίγες μέρες διαφήμιζε μια από τις πολλές "σούπες" που μας σερβίρουν σαν πολιτισμό και δεν τους κάνει η προσπάθεια νέων επιχειρηματιών αλλά και ο Πουλικάκος για πολλούς ο πιο αυθεντικός "ροκάς" που υπάρχει;

Δεν αναρωτιόμαστε βέβαια για το Δήμαρχο, καταλαβαίνουμε.

Αφιερωμένο εξαιρετικά.