Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Μεγάλε Σισσέ ξανά

Μετά τη σφαγή του ΠΑΟ στο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ πιστεύω και οι δύσπιστοι να κατάλαβαν γιατί ο Σισσέ φόρεσε φούστα ΔΗΜΟΣΙΑ και όχι σαν μέρος σόου σε πίστα όπως οι Ρουβάς και Μαζωνάκης που θέλησαν κάποιοι να μας πουν για να χλευάσουν την πρωτιά του.


Και υπάλληλοι του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ να μετέδιδαν τον αγώνα θα τηρούσαν τα προσχήματα από την Κρατική Τηλεόραση που πληρώνουν όλοι οι Έλληνες όσο για τη διαιτησία κάτι σαν διατεταγμένη υπηρεσία φάνηκε, και η υποκρισία, ο Καλόπουλος λέει έδωσε το μισθό του για κάποια αναξιοπαθούντα παιδιά.
Χα, και αυτοί που πίνουν το αίμα των εργαζομένων και δεν πληρώνουν εφορία και Ταμεία κάνουν δωρεές στα φιλόπτωχα ταμεία από τα κλεμμένα.

Γι΄ αυτό είναι μεγάλος ο Σισσέ, γιατί είναι αυθεντικός και γιατί προκαλεί όλους τους δήθεν, σε μια χώρα που περισσεύει η υποκρισία, και που πολλοί από αυτούς φοράνε παντελόνια μόνο για να μην κρυώνουν.

Αν νομίζετε ότι υπερβάλλω δείτε στα μεγαλύτερα αθλητικά sites τι γράφουν, για τρομοκράτη του Ολυμπιακού και για κάποιες διαμαρτυρίες του ΠΑΟ και δείτε και τις φάσεις που εδώ και σαράντα χρόνια που βλέπω ποδόσφαιρο πιο καθαρές δεν έχω δει.

Δείτε και τους "επιστήμονες" ΑΝΔΡΕΣ; με παντελόνια:


































Ο καθηγητής διαιτησίας Περικλής Βασιλάκης αναλύει για λογαριασμό του Contra.gr τις (τρεις) επίμαχες φάσεις του ντέρμπι.
- Στην φάση του 44ου λεπτού η μπάλα από το κεφάλι του Τοροσίδη πάει στο -απλωμένο- χέρι του και ο διαιτητής κρίνει ότι δεν υπήρχε πρόθεση, η οποία πρωτίστως τιμωρείται σε αυτές τις περιπτώσεις. Εχω σοβαρές επιφυλάξεις για την απόφασή του. Και πολύ περισσότερο για το σφύριγμά του για επιθετικό φάουλ στον Νίνη. Δεν θα τον κατηγορούσα, σε καμία περίπτωση, αν αντί για όλα αυτά σφύριζε πέναλτι.
- Στην φάση του γκολ του Κατσουράνη δεν υπάρχει καμία περίπτωση οφσάιντ. Ο σκόρερ καλύπτεται από τουλάχιστον δυο -ενδεχομένως και τρεις- παίκτες του Ολυμπιακού. Όφειλε ο βοηθός να μη σηκώσει τη σημαία, παρασύροντας με την υπόδειξή του τον διαιτητή.
- Τέλος, στην φάση του 91ου λεπτού, ο Τζιμπούρ φαίνεται να δέχεται την κεφαλιά – πάσα του συμπαίκτη του ευρισκόμενος στην ίδια ευθεία με τον τελευταίο αμυνόμενο του Παναθηναϊκού. Σχετικά με την εμπλοκή του Πάντελιτς, ο κανονισμός είναι μάλλον σαφής: αν δεν συμμετέχει με οποιονδήποτε τρόπο στην φάση, το γκολ είναι έγκυρο. Αν, εν προκειμένω, ο Πάντελιτς αφήνει την μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του χωρίς παράλληλα να εμποδίζει το οπτικό πεδίο ή τον ίδιο τον αντίπαλο τερματοφύλακα, καλώς μέτρησε το γκολ. Εχω τις επιφυλάξεις μου για την θέση του επιθετικού του Ολυμπιακού χωρίς, πάντως, να μπορώ να είμαι κατηγορηματικός.

Το χέρι του Τοροσίδη που κοντρολάρει τη μπάλα ενώ δεν υπάρχει καμία επαφή με το Νίνη.


faul nini ston torosidi
Ανέβηκε από pklora7. - Δείτε κι άλλα αθλητικά και extreme sports video.

Το πεντακάθαρο γκολ του Κατσουράνη.


offside sto goal tou pao
Ανέβηκε από pklora7. - Βίντεο από μπάσκετ, μπέιζμπολ και πάλη.

Το γκολ του Ολυμπιακού που εκτός της θέσης του Πάντελιτς ο Τζιμπούρ είναι σε θέση οφ σάιντ.

 

osfp pao 2-1 jeabour sto 91
Ανέβηκε από pklora7. - Δείτε κι άλλα αθλητικά και extreme sports video.

 Εξοργίζομαι, όχι για το αποτέλεσμα, ένα παιχνίδι ήταν άλλωστε αλλά για την απίστευτη κατάντια της χώρας μου.

Αυτά και του χρόνου.