Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Στον απόηχο ενός ντέρμπι

Επειδή δεν μασάω τα λόγια μου και οι εξελίξεις τρέχουν να πούμε δυο λόγια ξεκάθαρα για κάτι τύπους στυλ Μαρινάκη, Παπαγιάννη, Πάγκαλου και Σαμαρά.

Με αφορμή τις δηλώσεις Σισσέ και Ζιλμπέρτο ότι με τη λήξη του συμβολαίου τους θα φύγουν από τη χώρα μας αηδιασμένοι από αυτά που συμβαίνουν στον χώρο τους, τον αθλητισμό, δηλώνω ότι εγώ δυστυχώς δεν μπορώ να φύγω.


Έλα μωρέ και ποιος είναι ο Σισσέ και ο Ζιλμπέρτο ακούω τον αντίλογο.

Απαντώ. Είναι δυο σοβαροί επαγγελματίες που με το ταλέντο και τη δουλειά τους γνώρισαν την παγκόσμια αναγνώριση και έφτασαν στο ανώτερο επίπεδο καταξίωσης κερδίζοντας παγκόσμια κύπελα. σέβονται αυτό που κάνουν, δεν κοροϊδεύουν και είναι υπόδειγμα για νέους αθλητές και τη νεολαία γενικότερα.

Πάμε στους δικούς μας.

Μαρινάκης Πρόεδρος Ολυμπιακού.

"Στον αγώνα, είδαμε φάσεις, γκολ και όταν τέλειωσε το παιχνίδι εγώ κατέβηκα να συγχαρώ τους παίκτες. Γι' αυτούς που λένε ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού υπέφεραν μετά το τέλος του αγώνα, εγώ δεν είδα τον κύριο Σισέ να υποφέρει. Είδα τον κύριο Σισέ να θέλει να φύγει από την Ελλάδα. Αν θέλει να αποχωρήσει, ας φύγει χωρίς τις φούστες του και τις μπλούζες του. Όλα τα άλλα είναι μικρότητες".

Χωρίς σχόλια, άλλωστε έδωσε και 100 εκατομμύρια στο "Θείο", αλήθεια που είναι αυτός;

Παπαγιάννης, Δημοσιογράφος συνδιαχειριστής του blog fimotro παλιός "Γαύρος" και όψιμος Σαμαρικός σε μεταμεσονύχτιες αναρτήσεις του.

ΕΨΑΧΝΕ ΑΛΛΟΘΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ...

ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
Υπάρχει βέβαια και η άλλη άποψη. Και εμείς παίρνουμε υπόψιν μας όλες τις απόψεις. Ο Σισέ βρήκε το τέλειο άλλοθι που έψαχνε για να την κάνει... Κατά τα άλλα, την ευθύνη για τη σημερινή σφαγή (είναι αλήθεια) του ΠΑΟ, την έχουν οι...
Αμπράμοβιτς του, που λάκισαν σαν λαγοί κι άφησαν τον... προεδρεύοντα αντιπρόεδρο Γόντικα(!!!), να αντιπαρατίθεται εντός κι εκτός αγωνιστικών χώρων με το Μαρινάκη, που είναι λογικό σαν άρρωστος Γαύρος κι έχοντας κάνει σε αυτούς τους καιρούς επένδυση 100 εκ.,να θέλει να την προστατεύσει με κάθε τρόπο. Οι Γαύροι μένουν με μία πίκρα ότι θα θέλαμε να τους έχουμε τελειώσει με καθαρότερο τρόπο,αλλά έστω κι έτσι... πάλι πρωταθλητές!!! Άλλωστε κι ο ΠΑΟ έχει δεχθεί αρκετά δώρα κι έξτρα βαθμούς από τη διαιτησία στο φετινό πρωτάθλημα...

ΤΟ ΓΥΡΙΣΕ ΣΕ... ΣΑΜΑΡΙΚΟΣ!...

ΜΟΝΟ ΣΤΟ FIMOTRO
Από κοντά με τον Σαμαρά. Πήγε για ένα ουισκάκι στο ημίχρονο, τον πρόεδρο της Ν.Δ. όμως δεν τον έχασε από τα μάτια του. Δυο θέσεις πιο δίπλα του καθόταν συνεχώς ο Γιακουμάτος. Από εκεί ήταν ο αποδιοπομπαίος τράγος έχει γίνει κολλητός του προέδρου της... Ν.Δ. Τι σου κάνει ο Θρύλος...






ΓΝΗΣΙΟΣ ΓΑΥΡΟΣ...

ΜΟΝΟ ΣΤΟ FIMOTRO
Ο άνθρωπος του Fimotro, ήταν, όπως σχεδόν κάθε Κυριακή στο "Γ. Καραισκάκης". 2-3 θέσεις πιο δίπλα από τον Αντώνη Σαμαρά. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας πανηγύριζε σαν τρελός το γκολ του...
Ολυμπιακού στο 91. Το έζησε το παιχνίδι και φάνηκε αυτό...







Μπράβο Πρόεδρε Αντώνη, αντί να φύγεις αηδιασμένος, τι σας λέω τώρα.

Δεν μας λες και για τη διαφορά της αξιοποίησης από το ξεπούλημα της κρατικής περιουσίας;

Μπράβο κύριε Παπαγιάννη, γενικώς. 

Πάμε και στον Πάγκαλο, αυτός το βιολί του.

Ο κ. Πάγκαλος απαντώντας το Σάββατο σε ερώτηση του ραδιοφωνικού σταθμού είπε ότι το «’μαζί τα φάγαμε’ προέρχεται από διαδικασίες που περιλαμβάνουν και τον πολίτη ατομικά ή συλλογικά».

Μία από τις συμπεριφορές αυτές είναι η μη καταβολή του ΦΠΑ στο κράτος, η οποία είναι «υπεξαίρεση, ποινικό αδίκημα» και κάτι που «έχουν κάνει πολλοί επαγγελματίες», όπως είπε.

Πρόσθεσε σχετικά με το σωματείο των εργαζομένων στη ΔΕΗ, τη ΓΕΝΟΠ, ότι «όταν παίρνει το σωματείο δώρα και μπαξίσια από την εργοδοσία και την κυβέρνηση, αυτό δημιουργεί μία περαιτέρω τρύπα στο έλλειμμα».

«Έτσι δημιουργήθηκε το έλλειμμα, με υπερβολικές δαπάνες και όχι επαρκή έσοδα», ανέφερε.


Μάλιστα, και που βρέθηκαν τα 600 δις Ελλήνων καταθετών σε Τράπεζες της Ελβετίας;

Αυτό προφανώς δεν το ξέρεις ή πιστεύεις ότι τα απέκτησαν με την τίμια δουλειά τους και τον ιδρώτα του προσώπου τους.

Α ρε τυχεροί Σισσέ και Ζιλμπέρτο.