Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Τα απόνερα της σαπίλας τελικά μολύνουν θανάσιμα


Οι ψύχραιμοι αναγνώστες του Prefadorou γνωρίζουν ότι εκφράζω πάντα την άποψή μου χωρίς σκοπιμότητες και εμπάθειες.

Οι "άλλοι" πάλι όχι απλά το αντίθετο αλλά και ότι ο Prefadoros περίπου κρύβεται πίσω από κάθε τι που συμβαίνει εναντίον τους.

Οι ανόητοι μπερδεύουν την αυτονόητη κριτική, στην κάθε εξουσία, ενός πολίτη blogger, με την διαστροφή περί πολιτικής που έχουν στο μυαλό τους.


Έτσι θεωρούν μαγκιά την επιβολή με κάθε ανέντιμο μέσο επί του αντιπάλου και δεν νοιάζονται καθόλου για το αποτέλεσμα τέτοιων "πολιτικών" στην ίδια τους τη ζωή, την πόλη τους και το μέλλον των παιδιών τους.

Τους αρκεί η αυτοϊκανοποίηση ότι κέρδισαν τον αντίπαλο.

Έτσι, "ανακαλύπτουν" εχθρούς τους οποίους, με κάθε τρόπο προσπαθούν είτε να φιμώσουν, είτε να χειραγωγήσουν με απειλές και συκοφαντίες.

Μάταιος κόπος, ακόμα δεν έχουν καταλάβει ότι ο Prefadoros έχει το δικό του θεό και δεν μπαίνει σε τέτοια "τριπάκια"; ψάξτε αλλού παιδιά!.

Πάμε και στα των τελευταίων ημερών.

Μετά από την έντονη διαμάχη Κωστούρου-Γραμματικόπουλου, εδώ, με μια καυστική και προσωπική επίθεση κατά συμβούλων του συνδυασμού του, ο Βασίλης Βασιλόπουλος Δημοτικός Σύμβουλος και συνυποψήφιος του Κωστούρου, τον Απρίλιο, για την Δημαρχία, κατηγορεί για συνδιαλλαγή με ανταλλάγματα της επιλογής Συμβούλων προς τον Κωστούρο, εδώ.

Στην προσπάθειά του όμως να κατηγορήσει τους Συμβούλους και τον Δήμαρχο, παραδέχεται και ο ίδιος ότι χρησιμοποιούσε παρόμοιες μεθόδους, χωρίς βέβαια να γνωρίζουμε τυχόν ανταλλάγματα, που έγιναν εμφανή για τους άλλους μετά την εκλογή Κωστούρου, σύμφωνα με τον Βασιλόπουλο.

Το αποτέλεσμα αυτής της σύγκρουσης δυστυχώς το πληρώνει ο Δήμος και οι Δημότες.

Ότι ποιο ευτελές και ανήθικο στο βωμό της προσωπικής επικράτησης και του προσωπικού κέρδους.

Θα επιμείνω, και ας λένε ότι θέλουν, το κακό ξεκίνησε από το πολιτικό συμφέρον του Αναγνωσταρά που για χάρη του έγινε όπως έγινε ο συνδυασμός που σήμερα είναι διχασμένος στα δύο μετά από βαρύτατες κατηγορίες.

Έγραφα στις 6 Ιουνίου 2012, εδώ, μεταξύ άλλων μετά από ένα Δημοτικό Συμβούλιο:

"...Το πως θα διαχειριστεί αυτή τη δύναμη είναι το ζητούμενο (ο Κωστούρος), η αντίδραση από τους οπαδούς της άλλης υποψηφιότητας είναι δεδομένη και αναμενόμενη.

Αυτός ο αχταρμάς που έφτιαξε ο Αναγνωσταράς για Συνδυασμό με μοναδικό σκοπό να ξανακερδίσει τη Δημαρχία και να βάλει υποθήκη για την Βουλευτική του προοπτική, ήταν φυσικό να καταρρεύσει μετά την αποχώρησή του, οι δεσμεύσεις του άλλωστε σε καμιά περίπτωση δεν δεσμεύουν τον Κωστούρο που όμως δέχεται τα πυρά όσων "αποδεσμεύονται"..."

"...Τι κατάφεραν να μας πουν; ότι αυτός ο Συνδυασμός που ψηφίστηκε από τους Δημότες της ευρύτερης περιοχής του Ναυπλίου είναι απλά ένας Συνδυασμός προσωπικών συμφερόντων, χωρίς πολιτικές και ηθικές αξίες που για μια ακόμη φορά "έπιασε κορόιδα" αυτούς που τους ψήφισαν..."

Για την ιστορία και επειδή τα γραπτά μένουν, ας θυμηθούμε τι έγραφα την επομένη της εκλογής του νέου Δημάρχου, εδώ.