Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Επειδή κάποιοι βιάζονται, ο Prefadoros "παιχνίδια" δεν παίζει...


Μεγάλη προσωπική ήττα του Δημάρχου Δημήτρη Κωστούρου στην άνευ λόγου επίθεση στον Χρήστο Γραμματικόπουλο.

Με ένα κείμενο χαμηλού επιπέδου, ειρωνικό και υποτιμητικό προς έναν επικεφαλής συνδυασμού και Δημοτικό Σύμβουλο, επιστήμονα και σοβαρό επαγγελματία που δεν έχει δώσει δικαίωμα με τη δημόσια συμπεριφορά του, καταγράφεται σαν τουλάχιστον άτυχη και άστοχη για το Δήμαρχο.


Αν ο Δημήτρης Κωστούρος ήθελε να απαντήσει στον Χρήστο Γραμματικόπουλο ας το έκανε μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, όχι φυσικά μετά με ανακοίνωση στα ΜΜΕ.

Αλλά επειδή κατάλαβε, εκ των υστέρων, τη ζημιά με τα απίθανα που είπε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ κ. Αρματάς και κυκλοφόρησε το video στο διαδίκτυο, επιτέθηκε στον Γραμματικόπουλο για πράγματα που αυτός είχε 100% δίκιο.

Έτσι βρέθηκε διπλά εκτεθειμένος γιατί, αντί να ζητήσει εξηγήσεις από τη ΔΕΥΑΝ και να δεχτεί για συζήτηση τις προτάσεις του Γραμματικόπουλου προτίμησε να τον απαξιώσει δίνοντας του το δικαίωμα, στον Γραμματικόπουλο, να τον κατακεραυνώσει τελικά με μια απάντηση που, κατά τη γνώμη μου, ισοπεδώνει το ύφος κυρίως της επίθεσης που δέχτηκε.

Περιττό να πω ότι έπεσε και στην παγίδα να απαντήσει σε μια απλή ανακοίνωση, που συνηθίζει άλλωστε, του Χρήστου Γραμματικόπουλου για τις θέσεις του στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Πιστεύω ότι είναι μια καλή ευκαιρία για τον Δημήτρη Κωστούρο να ξαναδεί τον τρόπο λειτουργίας και λήψης των αποφάσεων γιατί η καθημερινότητα, οι ισορροπίες και οι αυτοσχεδιασμοί θα φάνε τελικά προθέσεις και εργατικότητα.

Η ανακοίνωση του Χρήστου Γραμματικόπουλου.

Η απάντηση του Δημάρχου Δημήτρη Κωστούρου.

Η ανταπάντηση του Χρήστου Γραμματικόπουλου.

Και οι απίθανες απιθανότητες του Προέδρου της ΔΕΥΑΝ: