Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Το δοκιμασμένο έργο "πουλάει" ακόμα μα λιγοστεύουν οι "πελάτες"

Δεν μας έφταναν οι ξένοι φίλοι που έσπευσαν να δώσουν χείρα βοηθείας μετά την πατάτα της Συγκυβέρνησης Σαμαροβενιζέλου, περί τέλους του Μνημονίου και αποδέσμευσης από το ΔΝΤ, για να πάρουν βέβαια ψήφο εμπιστοσύνης και να ανακόψουν τη χαώδη διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ, το ντόπιο συστημικό κατεστημένο με τα ΜΜΕ που ελέγχει έβαλε μπρος την παραπληροφόρηση.

Να τα γκάλοπ που δίνουν τέσσερις μονάδες μόνο διαφορά, καλά ρε παιδιά τόσο ήταν το Μάιο στις Ευρωεκλογές, να τα συμπεράσματα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει για τον κατήφορο, να οι συμβουλές να τα βρουν Σαμαράς και Τσίπρας για το καλό της χώρας και ότι άλλο μαζί με Αμάλ και Αμφίπολη.


Υπάρχουν πολλοί που τους πιστεύουν ακόμα και κάποιοι δεν θα θελήσουν ποτέ να το παραδεχτούν, τα λέμε τέσσερα χρόνια τώρα.

Όποια κόλπα, όσες τρικλοποδιές και να βάλουν απλά καθυστερούν το τέλος τους.

Όταν εμφανίζεται σε κυριακάτικο πρωτοσέλιδο η τιτανοτεράστια πολιτικός, από τα αζήτητα, Κούρκουλα, α ρε τι έχει πληρώσει ο Ελληνικός λαός, να μας πει ότι "ο κάθε Έλληνας ήταν ένας μικρός Τσοχατζόπουλος" τότε τα πράγματα για το παραπαίον Συγκυβερνητικό σχήμα πραγματικά δεν είναι καλά.

Είπαμε και άλλη φορά, μέχρι την πτώση θα δούμε πολλά, μακάρι όχι επικίνδυνα.

Prefadoros