Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Τι ακριβώς συμβαίνει στην Ευαγγελίστρια;

NAU_EKLISE_SUSITIO5-796887Τις τελευταίες μέρες έρχονται στη δημοσιότητα, με το σταγονόμετρο είναι αλήθεια και από διαφορετικές πηγές, πληροφορίες, διαψεύσεις και μισόλογα που μπερδεύουν τη λειτουργία του Συσσιτίου Αγάπης με παραβάσεις(;) που έχουν γίνει στις αδειοδοτήσεις των χώρων λειτουργίας του Ιερού Ναού της Ευαγγελίστριας.


Μαθαίνουμε λοιπόν ότι επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 Ευρώ από την Πολεοδομία Ναυπλίου, για τα δυο "κοντέινερ" όπως είπε ο Παπα-Λευτέρης, γράφτηκε για τεράστιο πρόστιμο που αφορά άλλες παραβάσεις, ακούστηκε καταγγελία από ιδιοκτήτη ότι κατέχει μέρος της περιουσίας, από άλλους ότι στόχος είναι το Συσσίτιο και η κατάργηση του.

Το τι ακριβώς συμβαίνει ποιος θα μας το πει;

Πριν από τρεις μήνες ο Παπα-Λευτέρης ανέστειλε προσωρινά το Συσσίτιο καταγγέλλοντας τους πολιτικούς για τις υποσχέσεις τους, δόθηκαν νέες υποσχέσεις και συνεχίστηκε η λειτουργία του.

Κάποιος αιρετός από αυτούς που πολυφωτογραφήθηκαν στις επισκέψεις στο Συσσίτιο, μήπως πρέπει να μας πει πως έχει η κατάσταση; Αν εμπλέκεται το Συσσίτιο, το εξαίρετο έργο του Παπα-Λευτέρη, των εθελοντών αλλά και όλων των Ναυπλιέων, με άλλες υποθέσεις που αφορούν τα περιουσιακά του Ναού και αν υπάρχουν ευθύνες;

Δεν είναι κρίμα να πέφτουν σκιές στο σημαντικότερο έργο της περιοχής μας τα χρόνια της λιτότητας;

Nafpliopress.gr