Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Της Αγίας Πετρούπολης τα μυστικά...

petroupoli_inΤην ώρα που οι απελπισμένοι συνοδοιπόροι του Άδωνη, της Βούλτεψη και του Πλεύρη διαδήλωναν μπροστά και πάνω στο Κοινοβούλιο, χωρίς να τρώνε ξύλο και χημικά, στο Λουξεμβούργο οι συνεταίροι-δανειστές μας απειλούσαν και εκβίαζαν για, ποιος θυμάται πια, φορά ότι θα μας οδηγήσουν στην έξοδο του ευαγούς ιδρύματος της Ευρωζώνης, αν δεν εφαρμόσουμε τις εντολές τους.

Την ώρα που οι επιτροπές της Ζωής αρχίζουν να βγάζουν λαβράκια και φαίνεται γιατί η λύσσα που έχει εξαπολυθεί εναντίον της, εντάξει κάπου ξεφεύγει κι΄αυτή, την ώρα που η τρομοκρατία ότι στερεύουν οι Τράπεζες δεν έχει τελειωμό, την ώρα βέβαια που αποφασίζουν Σύνοδο κορυφής για να δούνε τι θα κάνουνε με το άτακτο παιδί, τη ίδια ώρα ο Τσίπρας, χαμογελαστός όπως πάντα, στέλνει χαιρετίσματα από την Αγία Πετρούπολη.

Τι να λέμε ρε παιδιά, τι πόλη είναι αυτή; Τόση ομορφιά μαζεμένη που αλλού να την βρεις;

Ξεφύγαμε, που να το χωνέψουν οι εδώ και έξω "Μένουμε Ευρώπη" ότι αυτός ο Πρόεδρος του δεκαπενταμελούς πάει δυο φορές σε δυο μήνες στη Ρωσία, ο Λαφαζάνης τρεις, μία ο Κοτζιάς και βάλε πόσες άλλες συναντήσεις με αρμόδιους και οικονομικούς παράγοντες.

Λες να έχουμε τίποτα εκπλήξεις; Μπορεί, μπορεί και όχι, η γοητεία του παιχνιδιού.

Θα μου πεις, ρε Prefadore είναι θέματα αυτά για παιχνίδια; Εξαρτάται, τι κερδίζεις αν κερδίσεις και τι χάνεις αν χάσεις.

ΑΝ, εκεί βρίσκεται το μυστικό, χωρίς ΑΝ απλά υπογράφεις.

Prefadoros

Υ.Γ. Μέχρι τα αν να γίνουν τότε, απολαύστε τη μαγεία...