Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

Ο δρόμος του Αντώνα Σαμαρά


Όταν τα σχόλια για τον Αντώνη Σαμαρά μετά τη συνέντευξή του στον Antenna είναι ότι "δεν έπεισε" τότε οι πιθανότητες να εκλεγεί αρχηγός της ΝΔ λιγοστεύουν.

Δήλωσε ότι μπορεί να συγκατοικήσει με τη Ντόρα Μπακογιάννη στη ΝΔ, ότι τον οδήγησε στην έξοδο το 1993 η σταθερή του στάση για το όνομα της Μακεδονίας, ότι ήταν λάθος του Καραμανλή η πρόωρη προσφυγή στις κάλπες και εξέφρασε τις αντιρρήσεις του για την Οικονομική Πολιτική που ακολουθήθηκε.

Για το πρώτο έχουμε τις αμφιβολίες μας, για το δεύτερο θυμόμαστε ότι αποχώρησε το 1992 (παραιτήθηκε από Βουλευτής) καταγγέλλοντας τη ΝΔ του Μητσοτάκη όχι μόνο για τη Μακεδονία, για το τρίτο έχει δίκιο αλλά για το τέταρτο μας τα λέει τώρα που αποκαλύπτονται τα τραγικά ελλείμματα και το ξεχαρβάλωμα των πάντων.

Είπε και τη λέξη "υπέρβαση" στην ομιλία του στη Βουλή που ξυπνά μνήμες στους Νεοδημοκράτες (εκτός αν θέλει να συσπειρώσει τους πρώην Ανοιξιάτικους) και γενικά δείχνει να είναι σε σύγχυση.

Φίλε Αντώνη οι ηγέτες βγαίνουν μπροστά (και πληρώνουν το τίμημα αν χρειαστεί) με ξεκάθαρες θέσεις και όχι με συλλογές αντιθέσεων που προσπαθούν να ισορροπήσουν σε σαθρό υπόβαθρο.

Ξαναγίνε ο εαυτό σου αν θέλεις να κερδίσεις, εκείνος ο ορμητικός σαραντάρης που γνωρίσαμε, με τα λάθη αλλά και τη σοφία του χρόνου που πέρασε και της πείρας.

Αναμετρήσου στα ίσια με τους μηχανισμούς! και το τεράστιο ΈΡΓΟ! (και ;;;) των αντιπάλων σου και δείξε εμπιστοσύνη στον απλό ψηφοφόρο που θα έχει και τον τελευταίο λόγο.

 Θα έχουμε το χρόνο να τα ξαναπούμε.