Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

Κράτος μπαταχτσής, Καραμανλής φευγάτος


Ωραίος ο Γιάννης Παπαθανασίου, ακούστε τι δήλωσε ο άνθρωπος μεταξύ άλλων:

"Η κυβέρνηση αποφασίζει «πέραν κάθε λογικής» να αποπληρώσει όλα τα χρέη του δημοσίου, κάτι που είναι επόμενο να επιβαρύνει το έλλειμμα" και "Έχοντας μειωμένα έσοδα και με στόχο τη μείωση του ελλείμματος δεν μπορεί να προχωρήσει σε πληρωμές, όπως οι επιστροφές φόρου και άλλες δαπάνες του Δημοσίου. Οι πληρωμές να γίνουν αργότερα. Η κυβέρνηση θα πρέπει τώρα να μαζέψει φόρους και να διορίσει γενικούς γραμματείς, που ακόμη δεν έχει διορίσει".

Εμείς τώρα τι να πούμε; ότι μας δουλεύει; ότι είναι τόσο αναίσθητος; ότι λέγοντας αυτά δημιουργεί φορολογική συνείδηση στον πολίτη; ότι μας προτρέπει να γίνουμε και μείς λαμόγια και να μην πληρώνουμε (όπως το κράτος); με τέτοια λογική περίμενε να βγάλει την οικονομία από το τέλμα; τις επιχειρήσεις που θα φαλίριζαν και τους εργαζόμενους που θα έμεναν χωρίς δουλειά δεν τους σκέφτηκε; τους μικροοφειλέτες που κινδυνεύουν ακόμα και με φυλακή γιατί τους προκαλεί;

Α ρε Καραμανλή αυτά φαίνεται έβλεπες και τους βαρέθηκες, τους σιχάθηκες και πήρες των ομματιών σου.

Και ΄μείς μαζί σου.

ΝΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΑΣ

Επιστροφή στα" χρόνια της αθωότητας" και στο γνωστό στέκι "Δεκαοκτώ" στο Κολωνάκι για τον Καραμανλή. Σύμφωνα με την Εspresso και την φωτογραφία ξάφνιασε ευχάριστα τους θαμώνες του διαχρονικού Κολωνακιώτικου μπαρ, όταν προ ημερών το επισκέφτηκε για ένα ποτάκι στα όρθια!

Καταλάβατε εεε!