Τρίτη 21 Αυγούστου 2018

Η αλήθεια που φοβάται ο κουκουλοφόρος συκοφάντης, με τα δεκάδες ανώνυμα blogs και ψεύτικα προφίλ στο Facebook...

(Αναγκαία παρένθεση για όσους δε γνωρίζουν, Google, Facebook και οι άλλες πλατφόρμες, εφαρμόζουν το Αμερικανικό Δίκαιο όπου οι έννοιες ύβρις και συκοφαντία, δεν ισχύουν όπως στη χώρα μας και γι' αυτό δε δίνουν πληροφορίες ακόμα και για τους ανώνυμους και ψεύτικους λογαριασμούς και προφίλ, που κάποιος έχει, μόνο σε περίπτωση απροκάλυπτης απειλής και εκβιασμού μπορεί να διαταχτεί να ανοίξει λογαριασμός...)

"Αιχμάλωτος" λοιπόν εγώ της "ελευθερίας" του ανώνυμου συκοφάντη, ο οποίος αισθάνεται προστατευμένος να χύνει καθημερινά δηλητήριο και ότι καινούργιο φαντασιώνεται εναντίον μου, και άντε εγώ να απαντήσω, σε τι ακριβώς και σε ποιον; Η τέλεια μέθοδος εξόντωσης του ενοχλητικού Prefadorou Μάνου Περράκη, που τόλμησε να μπει φραγμός αποκαλύπτοντας αλήθειες και το πραγματικό πρόσωπο της εξουσίας του τόπου.


Γεννάται το ερώτημα, αρθρογραφώ στο διαδίκτυο από το 2009, χιλιάδες αναρτήσεις μου με τοπικά θέματα, κριτική και σχόλια, πως είναι δυνατόν να μην έχω δεχτεί ούτε μια μήνυση, μια αγωγή, ούτε καν ένα εξώδικο, αφού υποτίθεται είμαι υβριστής, λασπολόγος και συκοφάντης του Δημάρχου και της εξουσίας του;

Εύκολη η απάντηση, γιατί σε μια τέτοια περίπτωση πρέπει να αποδειχθεί το ψέμα και η συκοφαντία, που αν δεν υπάρχει η αγωγή που θα ακολουθήσει από τη μεριά μου, θα είναι ιδιαίτερα επώδυνη για το μηνυτή μου.

Ενώ με μια συκοφαντία, ακόμα και με μια ανοησία από ανώνυμο προφίλ, ο Περράκης σπιλώνεται χωρίς να μπορεί να απαντήσει και αν προσέξει κιόλας τη συκοφαντία στο χάος τους διαδικτύου... Άλλωστε το ανώνυμο "ηδονίζει" τους πλεγματικούς.

Και είναι απορίας άξιο που υπάρχουν συμπολίτες που λένε "γιατί δεν απαντάει ο Περράκης;" Αντί να αντιδράσουν και να περιφρονήσουν τον ψυχικά διαταραγμένο ανώνυμο συκοφάντη και τους συμβούλους, αποτυχόντες συμβούλους, κολλητούς, εργαζόμενους του Δήμου και ευνοημένους των απευθείας αναθέσεων, που αναπαράγουν τις συκοφαντίες σε βάρος μου.

Αυτονόητο ότι προσπάθησα με κάθε τρόπο να αμυνθώ στην παλιανθρωπιά, και στον Εισαγγελέα έχω πάει, και στη Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, και σε γραφολόγους και σε ειδικό να ταυτοποιήσει τα κείμενα και σε αυτούς που ξέρουν περισσότερα... Λέτε να μη βρήκα άκρη; Φυσικά και βρήκα και ξέρω...


Από τη στιγμή όμως που οι εταιρείες δε δίνουν τα στοιχεία των ανώνυμων και ψεύτικων λογαριασμών, πως να κινηθείς νομικά εναντίον τους; Περιμένεις το λάθος...

Για να υφίσταται όμως ένας πολίτης, στην προκειμένη περίπτωση εγώ ο Μάνος Περράκης, τέτοια απάνθρωπη συμπεριφορά και για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, σημαίνει ότι το άτομο που κρύβεται πίσω από την ανωνυμία, εκτός της πιθανής ψυχικής διαταραχής, της ηδονής που πιθανόν νοιώθει, έχει και μεγάλο συμφέρον το οποίο προφανώς και κινδυνεύει από τις αποκαλύψεις και την κριτική μου, αλλιώς, θα απαντούσε βάζοντας την υπογραφή του και αν τον αδικούσα θα μου ζητούσε το λόγο.

Αυτά σαν εισαγωγή, ας δούμε όμως πως και πότε άρχισαν συστηματικά οι επιθέσεις εναντίον μου, μέσα από τα ανώνυμα και ψεύτικα προφίλ, οι οποίες εντάθηκαν από τότε που ανακοίνωσα ότι θα θέσω υποψηφιότητα στις προσεχείς εκλογές...

Το ιστορικό, πότε και γιατί...

Ο συνδυασμός πραγματικών γεγονότων που αφορούν ένα θέμα, οδηγεί πάντα σε λογικό συμπέρασμα...

Ο πρώτος blogger στην περιοχή μας ήταν ο Στέφανος Παλαντζάς, τον ακολούθησαν ο Κώστας Καράπαυλος και ο Δημήτρης Κωστούρος το 2008, εγώ ξεκίνησα να γράφω στο διαδίκτυο το 2009...

Οι εκλογές του 2010 φέρνουν στην εξουσία του νέου Καλλικρατικού Δήμου Ναυπλιέων την παράταξη Αναγνωσταρά, όπου Αντιδήμαρχος αναλαμβάνει ο Δημήτρης Κωστούρος.

Ο Δημήτρης Κωστούρος από την αρχή δείχνει τις βλέψεις και φιλοδοξίες του και με όπλο την καλή γνώση της τεχνολογίας και του διαδικτύου, που συνεχώς αναπτύσσονται και που οι άλλοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης του αγνοούν παντελώς, αναλαμβάνει πρωτοβουλίες εκμεταλλευόμενος και την προσοχή του Δημάρχου Αναγνωσταρά προς τη μελλοντική υποψηφιότητα του Βουλευτή Αργολίδας.

Ένα και κάτι μήνα από τότε που ανέλαβαν τον Καλλικρατικό Δήμο (2011) αρχίζει να βγαίνει μπροστά στη διαχείριση Δημοτικών θεμάτων, όπως το κλείσιμο του Κολυμβητηρίου και η κατασκευή της ιστοσελίδας του Δήμου.

Όπως είμαι παρατηρητικός και μου αρέσει να ψάχνω σε πράγματα που φαινομενικά δεν έχουν ενδιαφέρον, προκαλούμαι από τις δραστηριότητες του Αντιδημάρχου Δημήτρη Κωστούρου και έχοντας γνώση της λειτουργίας του Κολυμβητηρίου, αφού ήμουν και ο πρώτος αιρετός υπεύθυνος, όταν έγινε η μεταβίβαση από το Γενική Γραματεία Αθλητισμού στο Δήμο Ναυπλίου, όπως και του διαδικτύου, σαν κατασκευαστής ιστοσελίδων από το 2007, διαπιστώνω ότι αυτά που ισχυρίζεται δεν ισχύουν, στην ουσία λέει ψέματα...

- Ερωτώ λοιπόν τον Αντιδήμαρχο:

21 Φεβρουαρίου 2011 Το κολυμβητήριο Ναυπλίου

- Μου απαντά και συνεχίζεται ο διάλογος:

22 Φεβρουαρίου 2011 Απάντηση στον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Κωστούρο

- Συνεχίζω και επιμένω ώστε να πάρω απαντήσεις και κοινοποιώ τα ερωτήματα στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου:

28 Μαρτίου 2011 Απάντηση εδώ και τώρα κ. Αντιδήμαρχε του Δήμου Ναυπλιέων

- Ο Δημήτρης Κωστούρος απαντά εκ νέου, αφού καταλαβαίνει ότι δεν έχω σκοπό να σταματήσω:

1 Απριλίου 2011 Η απάντηση του Αντιδημάρχου κ. Δημήτρη Κωστούρου

 - Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση ζητά εξηγήσεις μετά την καταγγελία μου:

27 Απριλίου 2011 Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση ζητά εξηγήσεις από το Δήμο Ναυπλιέων

- Επανέρχομαι με ένα άρθρο γροθιά που κρίνει τη συμπεριφορά του Αντιδημάρχου Κωστούρου, για το θέμα του Κολυμβητηρίου και της ιστοσελίδας:

15 Μαΐου 2011 Το πρώτο ψέμα στην πολιτική

- Ο Δημήτρης Κωστούρος συνειδητοποιεί ξαφνικά ότι έχει έναν αντίπαλο που δεν τον υπολόγιζε και που μπορεί να εμποδίσει τα σχέδια του, ή να τα δυσκολέψει, μάλλον χάνει την ψυχραιμία του και απαντά ειρωνικά στο Ναυτικό Όμιλο Ναυπλίου:

18 Μαΐου 2011 Δημήτρης Κωστούρος: "σε λίγες μέρες ο καιρός θα ζεστάνει"

Μετά τα δύο αυτά θέματα που ανέδειξα, ασχολούμαι περισσότερο με το σχολιασμό της οικονομικής κατάστασης στη χώρα μας και τις πολιτικές εξελίξεις.

Όμως, τον Ιούνιο κάνει την εμφάνιση του το πρώτο ανώνυμο blog, με τίτλο "Νικολάκης" που αρχίζει τάχα να αποκαλύπτει ποιος είναι ο Prefadoros, ότι είναι κάποιος περιθωριακός συμπολίτης, κάτι σαν τον Αλ Καπόνε και γι' αυτό είναι αναξιόπιστα αυτά που γράφει.

Σε λίγο το blog "Νικολάκης" μετατρέπεται σε Pseftadoros, για να ταιριάζει με το Prefadoros και αρχίζει συστηματικά τη λασπολογία και τα υπονοούμενα σε βάρος μου.

Έρχεται ο Σεπτέμβρης και αναδεικνύω δύο νέα θέματα, πολύ πιο σοβαρά από το Κολυμβητήριο και την Ιστοσελίδα, όπου εμπλέκεται ο Δημήτρης Κωστούρος, δείτε τα:

22 Σεπτεμβρίου 2011 Το "άλυτο" πρόβλημα των βρεφονηπιακών σταθμών στο Ναύπλιο

26 Σεπτεμβρίου 2011 Αγοράζουμε από το Κιάτο, είναι πιο φθηνά

Μετά από αυτά, οργιάζουν οι επιθέσεις εναντίον μου, βγαίνει ένα θέμα σε ανώνυμο blog, που έχει οριστικά κριθεί προ δεκαετίας, χωρίς να μου καταλογιστεί από κανέναν ευθύνη, με σκοπό να θεωρηθώ αναξιόπιστος και να χαρακτηριστούν όσα γράφω ως προϊόντα κάποιου συμφέροντος που θέλουν να πλήξουν τον Αντιδήμαρχο.

Δείτε την ημερομηνία, το διπλασιασμένο ποσό του πραγματικού και το πρώτο μέρος της ανάρτησης, για το υπόλοιπο δε θα κάνω και διαφήμιση του ανώνυμου υβριστή μου ...


Συνεχίζω με ερωτήματα για το πολύ σοβαρό θέμα των Παιδικών Σταθμών, όπου διαχειριστής και υπεύθυνος ήταν ο Δημήτρης Κωστούρος:

8 Οκτωβρίου 2011 Υπάρχουν και ποινικές ευθύνες (;) για τους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς

Από κει και μετά, μεσολαβεί η εκλογή του Δημήτρη Κωστούρου σε Δήμαρχο τον Απρίλη του 2012 και τα πράγματα ηρεμούν όσο αφορά τις επιθέσεις στο πρόσωπό μου, μέχρι τον Ιούλιο του 2013, όπου η μεγάλη φωτιά στο σκουπιδότοπο της Καραθώνας, με οδηγεί στον Εισαγγελέα και σε καταγγελίες στα αρμόδια Υπουργεία:

25 Ιουλίου 2013 Η καταγγελία στον Εισαγγελέα έγινε, την ώρα που καίγονταν η Καραθώνα για δεύτερη μέρα

6 Αυγούστου 2013 Bingo! το Υπουργείο Εσωτερικών απάντησε για την Καραθώνα

25 Σεπτεμβρίου 2013 Δυο μήνες μετά τις φωτιές στην Καραθώνα κάτι κινείται

Τελειώνοντας το 2013, προστίθενται νέα ανώνυμα blogs, "Αργολικός φοίνικας" "Θάρρος", φασιστικής ιδεολογίας, που αναπαράγουν το παλιό κείμενο, προσθέτοντας ότι κουταμάρα τους κατέβει.

Μπαίνοντας στον προεκλογικό αγώνα του 2014, προστίθεται ότι πληρώνομαι από το Χρήστο Γραμματικόπουλο, για να βρίζω και να λασπώνω το Δήμαρχο Δημήτρη Κωστούρο.

Και καλά ας πούμε ότι παραποιούν ένα γεγονός για να συκοφαντούν εμένα, ποιος είναι τόσο άθλιος να συκοφαντεί το Χρήστο Γραμματικόπουλο, που αποτελεί διαμάντι, επιστημονικής, επαγγελματικής, οικογενειακής και πολιτικής παρουσίας στην περιοχή του Δήμου Ναυπλιέων;

Ποιο είναι το μέτρο κρίσης και σύγκρισης στα μέρη μας; Η αλητεία μήπως; Η με κάθε μέσο κατάληψη της εξουσίας; Η απαξίωση κάθε υγιούς και αξιόλογου μέλους της κοινωνίας μας; Και ποιοι συνεπικουρούν σε αυτό; Η εκκλησία; Οι πνευματικοί άνθρωποι; Οι έντιμοι και καθαροί συμπολίτες; Οι δημόσιοι λειτουργοί; Οι υποταγμένοι της οικονομικής κρίσης; Όποιος δεν αντιδρά σε τέτοια φαινόμενα που δηλητηριάζουν την κοινωνία μας και νομίζει ότι αφορούν άλλους, να είναι σίγουρος ότι θα τα βρει μπροστά του.

Από τότε μέχρι και σήμερα, η ένταση των εναντίον μου επιθέσεων αυξομειώνεται, ανάλογα με τις επισημάνσεις μου για σπατάλη, απευθείας αναθέσεις και απουσία έργου από τη Δημοτική Αρχή.

Έχω προκαλέσει το Δήμαρχο ή όποιον άλλο συμπολίτη, σε δημόσια αντιπαράθεση, διάλογο, σε όποιος μέσο ενημέρωσης θέλει και με όποιους δημοσιογράφους θέλει, η πρόσκληση ισχύει πάντα...

Πολλά θα μπορούσα να προσθέσω εδώ, θα κλείσω όμως κάνοντας μια αναφορά στα "ονόματα" που χρησιμοποιούνται στα ανώνυμα και ψεύτικα προφίλ, που στόχο έχουν να με εξοντώσουν, δείτε μερικά μόνο από τα δεκάδες που "κυκλοφορούν" τελευταία στο Facebook: Nafplioreporter, Giannis Politis, Νίκος Λαμπρόπουλος, Periklis Piteros, Παναγιώτης Λιαλιάτσης, Ναυπλιακή Αλήθεια, Κώστας Οικονόμου, Τακης Αναγνωστοπουλος, Βασίλης Διαμαντάκος, Κάτια Αναγνωστοπουλου, Σωτήρης Μητρόπουλος, αλεξανδρος παπαπετρου, βαγγελης Συμεωνιδης...

Όσο για τις συμπτώσεις και τις ημερομηνίες που κατέγραψα και έχουν λογική ακολουθία, ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του...

Prefadoros

Υ.Γ. Για όσους δεν το διάβασαν:

 Μαρτυρίες και ντοκουμέντα, απάντηση στους ανώνυμους, αλλά γνωστούς λασπολόγους συκοφάντες...