Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

"Ανασύσταση" και Προγραμματικές δηλώσεις


Μου λένε φίλοι ότι σταμάτησα να γράφω για τη Συγκυβέρνηση, τη στιγμή μάλιστα που οι Προγραμματικές δηλώσεις θα γίνουν στη Βουλή μετά την "έγκριση" της Τρόικας, ο έλεγχος στα Υπουργεία πριν καν πάρει ψήφο εμπιστοσύνης η Κυβέρνηση από τους τοποτηρητές, η "Ανασύσταση" του θλιβερού και ολέθριου για τον τόπο ΠΑΣΟΚ και οι θριαμβολογίες του Γιάννη Μανιάτη για τα πετρέλαια.

Και τι θέλετε να κάνω ρε παιδιά; τα είπαμε τα ξαναείπαμε, τα γράψαμε τα ξαναγράψαμε, γιατί να μαυρίζουμε την ψυχή μας;

Σάμπως αλλάζει τίποτα; τόσα μας έκαναν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και μεις τους ξαναψηφίσαμε για να συνεχίσουν το εθνικό και λαϊκό τους έργο.


Μόνο τα ψέματα να σκεφτείτε που μας έλεγαν, πριν ένα χρόνο μόλις, για τους επιτρόπους στα Υπουργεία πως τάχα θα μας συμβουλεύουν και αυτοί όχι μόνο ελέγχουν με τη σειρά τα Υπουργεία αλλά κάνουν και δηλώσεις για την πολιτική που θα ακολουθηθεί.

Αν αυτό δεν είναι υποτέλεια και παράδοση της εθνικής κυριαρχίας τότε τι είναι;

Να με συγχωρείτε λοιπόν αλλά δεν έχω να προσθέσω τίποτα από όσα έχω γράψει προεκλογικά και από την αρχή αυτού του blog, το να κάθομαι και να γράφω ανεκδοτάκια για τη Μέρκελ και τους κακούς Γερμανούς και να εκθειάζω τις εθνικές αρετές του "λιγούρη" νεοέλληνα και να ανοίγω σαν χάνος το στόμα στις κωλοτούμπες των κυβερνόντων τη στιγμή που αυτοκτονούν άνθρωποι και τα παιδιά μας είναι άνεργα, ε δεν θα το κάνω.

Προτιμώ την περιφρόνηση μπας και γλιτώσω τη νοημοσύνη μου.

Άλλωστε, τα γιατί φτάσαμε ως εδώ, έχουν απαντηθεί και μόνο όσοι δεν θέλουν ή έχουν λόγους αρνούνται να παραδεχτούν.

Επειδή όμως επιμένετε, από Σεπτέμβρη ας ετοιμαζόμαστε για δραματικές περικοπές στους Δήμους και τις κοινωνικές τους παροχές, υποχρεώσεις εγώ θα έλεγα, τα προανήγγειλε αυτός ο Ρ....μπαχ.

Και για τα πετρέλαια που ελπίζαμε να μας σώσουνε όπως έλεγε και ο φίλος μας ο Μανιάτης, παρά τις μεγαλοστομίες, να μην βγάλω τα κιτάπια, μάλλον θα αποδειχτούν "άνθρακες ο θησαυρός".

Θα μου πεις εδώ χτίζονται πολιτικές καριέρες με τα παραμύθια, ας τις έχουν να τις χαίρονται.

Ο Prefadoros πάει για μπάνιο και το βράδυ στο φίλο του τον Αραπάκο.

Εσείς, όχι όλοι, περιμένετε την επαναδιαπραγμάτευση.

Υ.Γ. "Για τη συνεισφορά του στον τομέα της προώθησης καινοτόμων και νέων τεχνολογιών στην παιδεία και το ψηφιακό σχολείο, τιμήθηκε σε διεθνές συνέδριο πληροφορικής που διεξάγεται στη Ρόδο, ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου".

Καταλάβατε; θα ρίξω και μια βουτιά για το Γιώργο.