Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Το απολαυστικό δίωρο Μεϊμαράκη σε διακαναλική σύνδεση άνοιξε τον προεκλογικό αγώνα

Πως να αντιπαρέλθεις το καφενειακού τύπου παραληρηματικό υβρεολόγιο του βαρύμαγκα Μεϊμαράκη, που κατηγόρησε μάλιστα για έλλειψη σοβαρότητας τον Τσίπρα;

Που κατάλαβε στο τέλος ή τον κλώτσησε από κάτω ο Καραγκούνης, όχι ο Γιώργαρος, ότι ξεπέρασε κάθε όριο, ότι το παράκανε και το γύρισε στο έτσι είμαι εγώ και κάτι άλλα τρελά, που έκανε γαργάρα ότι αυτός και το κόμμα του ψήφισαν το Μνημόνιο για τον οποίο κατηγόρησε τον Τσίπρα, που παραδέχτηκε κάμποσες φορές ότι ο Τσίπρας είναι "πονηρούλης", κάτι παραπάνω θα ξέρει ή τώρα το πήρε χαμπάρι, αφού αναγόρευσε σε συνομιλητή το κόμμα του Λαφαζάνη, αφού άφησε ανοιχτό να συζητήσει με τη Χρυσή Αυγή, με σκοπό προφανώς συμμετοχή σε μια πιθανή Κυβέρνηση και αυθαίρετα προδίκασε το αποτέλεσμα των εκλογών και αφού κατηγόρησε τον Τσίπρα ως περίπου φασίστα -όχι το ταβάνι δεν έπεσε- αμφισβήτησε το δικαίωμα του να παραιτηθεί και να ζητήσει εκλογές.

«Πού τα βρήκε όλα αυτά; Μπανανία είναι εδώ πέρα; Τσιφλίκι του είναι; Πρέπει να καταλάβει ότι δεν είναι ο δικτάτορας! Πρέπει να συνέλθει το παιδί! Εχει ξεφύγει! Μας κουνάει και το δάχτυλο» επισήμανε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Θα μου πεις, δεν έχει δικαίωμα και υποχρέωση ο πολιτικός να ζητά από το λαό να επιβεβαιώσει τις επιλογές του και την εμπιστοσύνη του; Αυτό δεν είναι η πεμπτουσία της Δημοκρατίας;

Ε, αυτό δεν αρέσει στον Βαγγέλα, το γιατί, σαν πονηρός αυτός και όχι "πονηρούλης" το ξέρει καλά.

Και φυσικά δεν το θέλει.

Μάλιστα, παρά το ότι είπε ότι οι εκλογές δεν ωφελούν την οικονομία, μας ανακοίνωσε ότι θα κάνει ότι είναι δυνατόν να παρατείνει το χρόνο μέχρι αυτές να γίνουν!

Άβυσσος η πολιτική ψυχή του χαμένου.

Είπε όμως και κάτι που θα πρέπει να μας το εξηγήσει με διευθύνσεις και ονόματα ο Μεϊμαράκης, κατηγόρησε τον Τσίπρα: «Ευθέως σας το λέω. Υπηρετεί και εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα. Ποιοι τον έβαλαν να τα κάνει αυτά;»

Αυτά δεν λέγονται ούτε σαν προεκλογική υπερβολή κύριε Μεϊμαράκη, αν δεν το καταλαβαίνετε, λυπάμαι και λυπάμαι και την παράταξη που εκπροσωπείτε.

Η πόλωση τέτοιου επιπέδου δεν θα σας βοηθήσει κ. Μεϊμαράκη, το μόνο που τελικά θα πετύχετε είναι να κάνετε ακόμα πιο ισχυρό τον Αλέξη Τσίπρα και να πάτε πιο κάτω την παράταξή σας.

Ο λαός έχει και κρίση και προπαντός μνήμη, τουλάχιστον για τα όσα το κόμμα σας έχει πράξει τα τελευταία χρόνια.

Μαζί θα τα θυμηθούμε.

Prefadoros

Υ.Γ Που να κάνουν μπάζα, που λέμε στην πρέφα, η Φώφη και ο Ποτάμης, χάθηκαν με το ξεκίνημα, κάηκαν στο ζέσταμα, όλο το παιχνίδι θα παιχτεί με Τσίπρα, Βαγγέλα και τον επαναστάτη του ΕΑΜ.