Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Παιδιά, να τελειώνουμε με το καλαμπούρι...

Οι περισσότεροι, όταν προκηρύσσονται πρόωρες εκλογές , καμιά φορά και στην ώρα τους, διαμαρτύρονται ότι αυτές έχουν δυσμενείς επιπτώσεις, ιδιαίτερα στην ελεύθερη αγορά και την οικονομία.

Αφού σας διαβεβαιώσω, με την πείρα σαράντα χρόνων σε εκλογές, ότι ελάχιστη έως καθόλου επίπτωση έχουν, εκτός φυσικά της αλλαγής κομμάτων και προσώπων, να επισημάνω ότι όλοι αυτοί που ανησυχούν τάχα για τις τύχες της χώρας, είναι αυτοί που φροντίζουν να γίνουν οι εκλογές όσο το δυνατόν αργότερα.

Καλώς ή κακώς η Κυβέρνηση παραιτήθηκε και ζήτησε νέα εντολή από το λαό, όπως έχει δικαίωμα, τι έννοια έχει η καθυστέρηση όταν δεν υπάρχει καμία περίπτωση να γίνει άλλη Κυβέρνηση από αυτή τη Βουλή;

Κι όμως βλέπουμε απίθανες αστειότητες, επιτρέψτε μου την έκφραση, φτάσαμε στο σημείο να λένε ότι συναντιόνται για να δουν τι θα κάνουν μετά τις εκλογές!!!, παραβιάζοντας έτσι και την ουσία της εντολής που έλαβαν.

Λοιπόν, δεν πείθεται πια κανένας με αυτό το καλαμπούρι, ούτε φυσικά γελάει.

Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και οι τύχες της χώρας και του λαού απαιτούν τουλάχιστον σοβαρότητα και όχι κομματικούς τακτικισμούς.

Ας το καταλάβουν επιτέλους και ας σοβαρευτούν, την κρίση του λαού δεν μπορούν να την αποφύγουν και θα την εισπράξουν σε ψήφους στις εκλογές.

Εκλογές, που με αυτά τα καμώματα δείχνουν πόσο πολύ τις φοβούνται.

Prefadoros