Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Ο Μπαρού πέταξε το σωσίβιο στον Κωστούρο... Όμως ο Δήμαρχος αρνήθηκε να το πιάσει...

Παλιά καραβάνα ο Λάκης, κατάλαβε ότι οι απαντήσεις που επί μιάμισυ ώρα έδινε ο Δημήτρης Κωστούρος στο Δημοτικό Συμβούλιο, για τα σκουπίδια, δεν έπειθαν ούτε τους συμβούλους του και είπε να βοηθήσει.

Άσε που μπορεί αν στραβώσουν τα πράγματα να φάει και αυτός το βρισίδι, το είπε άλλωστε.

Είπε λοιπόν ο Μπαρού κάτι πολύ απλό και λογικό, να ανανεώσουμε την εμπιστοσύνη μας στην κοινή διαχείριση των σκουπιδιών με το Δήμο Άργους-Μυκηνών και ο Μπάμπης Αντωνιάδης πρόσθεσε να μπουν μέσα και τα σημεία που κατά τη γνώμη του κυρίου Κωστούρου αποτελούν την αιτία των αντιρρήσεών του.

Ο Κωστούρος αρνήθηκε, ισχυριζόμενος ότι αφού δεν έχει ανακληθεί η προηγούμενη απόφαση, ισχύει και δεν έχει αλλάξει η δική του στάση για τη συνεργασία.

Αυτό ήταν και το μόνο που επαναλάμβανε στις επιθέσεις που δέχτηκε με έγραφα από το Γραμματικόπουλο, που αποδείκνυαν πως για κάποιο λόγο ο Δήμαρχος, παρά τα όσα ισχυριζόταν, είχε αλλάξει άποψη και προχωρούσε σε άλλες λύσεις εν αγνοία του Δημοτικού Συμβουλίου.

Παραδέχτηκε μάλιστα ο Κωστούρος, μετά από ερώτηση του Γραμματικόπουλου, πως το καλοκαίρι μίλαγε με συγκεκριμένο εργολάβο από την Κόρινθο που ασχολείται με τα σκουπίδια.


Γεννάται λοιπόν το ερώτημα, αν ο Κωστούρος ήθελε τη σύμβαση με το Άργος γιατί μίλαγε ιδιωτικά με έναν εργολάβο σκουπιδιών;

Αν ήθελε να έχει μια εναλλακτική, η συζήτηση θα μπορούσε να γινόταν θεσμικά, αλλά ακόμα και αν δεν ήθελε να δημοσιοποιηθεί μια τέτοια επαφή, μπορούσε να ενημερώσει, τον Κοκκινόπουλο π.χ. αν δεν ήθελε το Γραμματικόπουλο ή όποιον τέλος πάντων είχε κάποιο θεσμικό ρόλο.

Γιατί δεν το έκανε και μίλαγε ο ίδιος απευθείας με τον εργολάβο, τη στιγμή που στο Άργος έτρεχαν για να βγάλουν τις άδεις του σκουπιδότοπου, ας απαντήσει ο ίδιος. Το ερώτημα θα παραμένει μέχρι να απαντηθεί πειστικά.

Όσο για το συμφέρον των Δημοτών που προτάσσει ο Δήμαρχος, άλλες καμιά δεκαριά φορές το είπε και χθες, και ότι όλα γίνονται γι' αυτό το έρημο το συμφέρον, καλό είναι να το μετριάσει -συμβουλή του Prefadorou- γιατί έχει πάψει προ πολλού να συγκινεί τα πλήθη όταν ακούγεται από τα χείλη πολιτικών.

Όλοι όσοι κατέχουν εξουσία, από τον Πρωθυπουργό μέχρι τον καντηλανάφτη της ενορίας, χρόνια τώρα, μας έχουν φλομώσει πως ότι κάνουν το κάνουν για το συμφέρον του πολίτη και στο τέλος το μόνο που κάνουν είναι να μας στέλνουν το λογαριασμό, από την κακοδιαχείριση, τη σπατάλη, τις μίζες και την παραταξιακή εκμετάλλευση.

Και κάτι τελευταίο, τον "έκαψε" ο Δήμαρχος τον εργολάβο, σκέφτεστε να στραβώσουν τα πράγματα με τα σχέδια ενδιάμεσης και ολικής διαχείρισης και έχει μια καλή πρόταση ο συγκεκριμένος εργολάβος και συμφέρουσα για το Δήμο, ο καθένας θα σκέφτεται και θα λέει ότι θέλει...

Ενώ με το σωσίβιο του Μπαρού...

Prefadoros

Μετά το 1:33 οπλίζει ο Λάκης...