Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Για τον Κωστούρο, και για το πρόβλημα των σκουπιδιών... Φταίει ο Γραμματικόπουλος...

Πριν δέκα μέρες είχα γράψει: "Το έχω ξαναπεί, οι πολλές τρίπλες που επιχειρεί ο Δήμαρχος Ναυπλιέων στο τέλος τον κάνουν να χάνει τη μπάλα.

Και μπορεί στον αθλητισμό αυτό να στοιχίζει στον ίδιο ή η ομάδα του, στο Δήμο Ναυπλιέων όμως οι τρίπλες του στοιχίζουν σε όλους τους Δημότες που πληρώνουν το λογαριασμό"εδώ.

Δυστυχώς αυτό που έγραψα επιβεβαιώθηκε στο προχθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο που ο Δημήτρης Κωστούρος προσπαθούσε ανεπιτυχώς να μην απαντήσει σε τίποτα ή όταν απαντούσε να κάνει το άσπρο μαύρο.

Θέλησε μάλιστα να μας πείσει ότι η σύμβαση για τα σκουπίδια με το Άργος, αφού δεν έχει ανακληθεί ισχύει και πως ό,τι κάνει το κάνει για το καλό των Δημοτών.

Δεν το κατάφερε, για πρώτη φορά φάνηκε καθαρά η αδυναμία του τα χειριστεί τα μεγάλα θέματα που πρέπει να λυθούν για το Δήμο και όχι μόνο αυτό, έμειναν σκιές για προσωπικές πολιτικές που δε γνωρίζει το Δημοτικό Συμβούλιο.


Από τη μια μεριά βλέπαμε το Γραμματικόπουλο ενημερωμένο, γνώστη του θέματος και με πολλά στοιχεία που επιμελώς κρύβονταν από το Δήμαρχο, το Δρούγκα από την ΑΥΡΑ να θέτει ουσιαστικά ερωτήματα και από την άλλη τον Κωστούρο να πελαγοδρομεί και επί μιάμιση ώρα να προσπαθεί να αποφύγει να δώσει καθαρές απαντήσεις.

Έγινε φανερό γιατί προσπαθούσε τόσες μέρες να αποφύγει το Δημοτικό Συμβούλιο.

Το αποκορύφωμα, μετά από ένα εικοσιτετράωρο, όταν προφανώς του είπαν ότι η σύγκριση του με το Γραμματικόπουλο ήταν καταλυτική και έχασε κατά κράτος στην ουσία και τις εντυπώσεις, ακόμα και μεταξύ των συμβούλων του, έβγαλε ανακοίνωση για να υποτιμήσει το Γραμματικόπουλο.

Έτσι, εξαπέλυσε κατηγορίες προς το Γραμματικόπουλο, που αγγίζουν τα όρια του φαιδρού και κατέληγαν: "Ευελπιστούμε στο μέλλον στην αποφυγή αντίστοιχων ευτελών συμπεριφορών και στην ύπαρξη ανθρώπινης και πολιτικής συνείδησης". (Η υπογράμμιση του Prefadorou για να ξαναδιαβάσει ο Δημήτρης Κωστούρος τι έχει γράψει.)

Τώρα τι να πεις... Μνημείο αλαζονείας ή προσπάθεια συσπείρωσης των πιστών του, που πολλοί από αυτούς έχουν αρχίσει να χάνουν την πίστη τους στο πρόσωπό του;

Με το να προσπαθείς Δήμαρχε να μειώσεις τον αντίπαλο με Δελτία Τύπου και βρισιές, όταν όλοι είδαν τι έγινε στο Δημοτικό Συμβούλιο, δεν ψηλώνεις εσύ, μάλλον χαμηλώνεις και άλλο...

Επειδή το θέμα δεν τέλειωσε, μάλλον τώρα αρχίζει, πολλά και πολλοί θα μετρηθούν με αφορμή τα σκουπίδια...

Και πρώτος φυσικά ο Δήμαρχος... Θέλει δε θέλει.

Prefadoros

Υ.Γ. Για την ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ισχύουν τα ίδια που εδώ και χρόνια γράφω και επιβεβαιώνονται κάθε τόσο.

Η εξίσωση ευθυνών του Δημάρχου που κυβερνά με την ευθύνη του αρχηγού της αντιπολίτευσης, που έχει ακριβώς τα ίδια δικαιώματα με αυτούς και τελείως διαφορετική πολιτική από του Δημάρχου, δίνει άλλοθι και στήριξη στο Δήμαρχο.

Κάνουν πως δεν το καταλαβαίνουν, μόνο οι πολίτες καταλαβαίνουν και πολύ καλά μάλιστα... Να είναι σίγουροι...

Και ούτε κουβέντα για τον εργολάβο... Όχι το γλυκό...