Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Ο Κύριος Διοικητής του Νοσοκομείου Αργολίδας και η Δημοκρατική του ευαισθησία

Πέρασε σε δεύτερη μοίρα στο Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλιέων στη συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο Ναυπλίου, είναι όμως εξαιρετικά σοβαρό γιατί αντανακλά τον τρόπο άσκησης της εξουσίας, που έχει και αυτή σοβαρή ευθύνη για το σημερινό αδιέξοδο.

Καταγγέλθηκε επίσημα από Γιατρούς ότι ο Κύριος Διοικητής έχει απαγορεύσει να μιλούν στα ΜΜΕ αν δεν έχουν πάρει πρώτα άδεια από τον ίδιο.

Επειδή εδώ δεν είναι καφενείο να του απαντήσω διαφορετικά, να του υπενθυμίσω ότι το Συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης, κανένας Διοικητής δεν μπορεί να το παραβιάσει και να το καταργήσει.

Αλλά ο Κύριος Διοικητής έκανε και μια πολύ μεγάλη απρέπεια, δεν εμφανίστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο, αν και είχε κληθεί και ούτε καν μπήκε στον κόπο να στείλει μια επιστολή, έστω για τους τύπους.

Λοιπόν, Κύριε Διοικητά, έχετε υποχρέωση να ανταποκρίνεστε όταν σας καλεί το ανώτερο αιρετό όργανο ενός Δήμου, που εκπροσωπεί χιλιάδες πολίτες που έχετε την τιμή να διοικείτε το Νοσοκομείο τους.

Είστε διορισμένος και πληρώνεστε από τους πολίτες για να ασκείτε τα καθήκοντα σας.

Απορώ πως ακόμα δεν έχει υπάρξει αντίδραση από τον Βουλευτή του Κυβερνητικού κόμματος, που ήταν στο Δημοτικό Συμβούλιο και από το Δήμαρχο Ναυπλιέων.

Φαντάζεστε να γινόταν κάτι παρόμοιο στο Άργος;

Prefadoros

Υ.Γ. Με την ευκαιρία, ποιος ευθύνεται που χάθηκε 1,5 εκατομμύριο Ευρώ από το ΕΣΠΑ και δεν θα αγοραστεί νέος ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός για το Νοσοκομείο Ναυπλίου;