Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Το "παραμύθι" πάει σύννεφο με το Λιμάνι του Ναυπλίου

Αντί να βγει ο Δήμαρχος Δημήτρης Κωστούρος και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σταύρος Αυγουστόπουλος, ως αρμόδιοι,  να μας ενημερώσουν για το πως και γιατί, σταμάτησε οριστικά (;) το έργο της εκβάθυνσης του Λιμανιού, στήνεται ένα σκηνικό συσκότισης και παραπληροφόρησης.

Εδώ και μια βδομάδα δεν έχει ανέβει στο Διαύγεια η απόφαση που έχει παρθεί σχετικά στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο και τα πλήρη πρακτικά της συζήτησης.

Ξαφνικά από προχθές 11 Νοεμβρίου 2015, εμφανίζεται ο Βουλευτής Γιάννης Μανιάτης και με δελτίο τύπου μας ενημερώνει ότι


Σήμερα 13 Νοεμβρίου 2015 πάλι με δελτίο τύπου ο Γιάννης Μανιάτης μας ενημερώνει ότι έλαβε απάντηση από τον αρμόδιο Υπουργό και λέει ότι επισυνάπτει το σχετικό έγγραφο, που όμως δεν υπάρχει στο δελτίο τύπου!


Το πιο ωραίο όμως είναι ότι η απάντηση του Υπουργού έχει δοθεί από τις 11 Νοεμβρίου 2015, ημέρα που ο Γιάννης Μανιάτης καταγγέλλει ότι "ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ" να απαντήσουν και επανακαταθέτει την ερώτηση!

Η απάντηση του Υπουργού, από την ιστοσελίδα της Βουλής.

Τα απίθανα της υπόθεσης συνεχίζονται, η απάντηση που έχει δώσει το Λιμεναρχείο Ναυπλίου για ενημέρωση της υπηρεσίας, του Υπουργού και του Μανιάτη έχει ημερομηνία 14 Οκτωβρίου 2015!

Εδώ χρειάζεται γερή δόση για ν΄αντέξουμε, τι λέει το Λιμεναρχείο στις 14 Οκτωβρίου 2014; Ότι λέει η απόφαση του Λιμενικού Ταμείου στις 27 Ιανουαρίου 2015 και επισυνάπτει και την απόφαση:

< Περί εγκρίσεως επικαιροποιημένων σχεδίων του έργου «Εκβάθυνση λιμένα Ναυπλίου και υποστήριξη κρηπιδωμάτων» και διατύπωση σύμφωνης γνώμης ως προς την λειτουργία του υπο κατασκευή έργου>

Εννιά μήνες δηλαδή μετά, δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα για το Λιμάνι, κάτι χαρτιά πάνε κι έρχονται μόνο, μέχρι που φτάσαμε στο σημερινό ναυάγιο.

Για αντιπερισπασμό και για να μπουρδουκλωθεί το θέμα, ρίξαμε και το master plan στην επικαιρότητα, είναι και το Νοσοκομείο, οπότε όλα εντάξει, μικρό το κακό.

Λυπάμαι, για το επίπεδο...

Prefadoros

Υ.Γ. Ξέσπασε και διαμάχη για το αποκλειστικό, με non paper, ρε Σωτηρία, από την περασμένη Παρασκευή είναι γνωστό το θέμα, από το Συμβούλιο του ΔΛΤΝ. Αν δεν το πήρες χαμπάρι, τι να κάνουμε, αυτά έχει η ζωή και οι παρέες.