Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Γιατί έχει χάσει την ψυχραιμία του ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος;

Είναι εμφανές ότι τον τελευταίο καιρό ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος δείχνει έναν ιδιαίτερο εκνευρισμό, με αποκορύφωμα τη συμπεριφορά του, την Τετάρτη, στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Δικαίωμά του να φέρεται όπως αυτός θέλει, αλλά δικαίωμα και των πολιτών να κρίνουν αυτή τη συμπεριφορά του.

Επιτέθηκε στο Δημοτικό Σύμβουλο της μειοψηφίας Δημοσθένη Δρούγκα γιατί "τόλμησε" να ρωτήσει, μετά από ενημέρωση από τη διευθύτρια του σχολείου, για την τύχη του 2ου Δημοτικού Σχολείου και τη μετακίνηση μαθητών σε άλλο σχολείο.

Να αναφερθώ στις υποσχέσεις χρόνων, από τον ίδιο το Δημήτρη Κωστούρο, για λύση του προβλήματος στέγασης του 2ου και 5ου Δημοτικού Σχολείου;


Αντέδρασε και στην πρόταση του Χρήστου Γραμματικόπουλου να προχωρήσει το σχέδιο πόλης που έχει βαλτώσει και θα μπορούσε να δώσει ώθηση στην οικονομική στασιμότητα του Δήμου.

Έκανε εκνευρισμένος και το συνηθισμένο μάθημα δημοκρατίας και ταμπουρώθηκε πίσω από τον κανονισμό και τα τυπικά για να μη δώσει απαντήσεις, συνεπικουρούμενος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτη Μπούκουρη.

Είχαν προηγηθεί, ο αποκλεισμός δημοσιογράφων γιατί δεν του άρεσαν οι ερωτήσεις τους, τα αναπάντητα ερωτήματα για τη διαχείριση του Μαραθωνίου, τα σκουπίδια στην Καραθώνα, τα σκουπίδια στο "Νταμάρι", η παντελής απουσία κάποιου σοβαρού έργου, οι αλλαγές προσώπων στα διάφορα όργανα του Δήμου και η ανικανότητα, πέραν από εκδηλώσεις, οποιουδήποτε προγραμματισμού για το μέλλον.

Ο χρόνος περνά, οι αδυναμίες δεν καλύπτονται με συνεχή διαφήμιση και προβολή σε δευτερεύοντα θέματα που απέχουν από τα κύρια καθήκοντα ενός Δημάρχου.

Ήδη πέρασε το μισό της θητείας του Δημήτρη Κωστούρου, χωρίς να υπάρχει κάτι που να μπορεί να επιδείξει (να μην ξεχνάμε ότι είναι ήδη πέντε χρόνια Δήμαρχος) και από δω και πέρα θα πιέζεται, θέλει δε θέλει, όλο και περισσότερο.

Να γιορτάσουμε την Επανάσταση και τη Βαγγελίστρα μας και τα λέμε περισσότερο αναλυτικά μετά την Κυριακή...

Καλό τριήμερο...

Prefadoros