Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Όταν οι αιρετοί μας συμπεριφέρονται προσβλητικά σε εκδηλώσεις... Σοβαρευτείτε κύριοι...

Αυτή η ιστορία που οι "επίσημοι" αιρετοί, εμφανίζονται σαν κομήτες σε κάθε είδους εκδηλώσεις και αποχωρούν μόλις βγουν οι απαραίτητες φωτογραφίες, για να δημοσιευτούν και να πάρουν τα εύσημα ότι ήταν και αυτοί εκεί, πρέπει να σταματήσει.

Μπορεί βέβαια και να συνεχιστεί, όμως πρέπει να γνωρίζουν οι "επίσημοι" μας, ότι ο κόσμος τους έχει πάρει χαμπάρι και γελά μαζί τους, οι δε ομιλητές και τιμώμενοι φεύγουν με τις χειρότερες εντυπώσεις.

Ένας από τους τελευταίους πραγματικούς bloggers, όχι μόνο στην περιοχή μας, ο φίλος Κώστας Καράπαυλος, πραγματικά ξετινάζει και γελοιοποιεί, με τον τρόπο του, το φαινόμενο αυτό.

Εγώ προσθέτω τις φωτογραφίες για να αποτυπωθεί ακριβώς το μεγαλείο της κοροϊδίας:


Η ομιλία ξεκινά... Στην πρώτη σειρά στο Βουλευτικό κάθεται η Νομαρχιακή Σύμβουλος κυρία Παναγιωτοπούλου, αριστερά και ο Πρόεδρος των Φιλολόγων κύριος Μπουμπάρης δεξιά, οι οποίοι και κάθισαν μέχρι το τέλος της ομιλίας.


Μεταξύ των δύο παρεμβάλλονται δύο κυρίες, οι οποίες φεύγουν από την πρώτη σειρά γιατί έρχονται ο Δήμαρχος κύριος Κωστούρος και ο Βουλευτής κύριος Μανιάτης, ακολουθεί η Δημοτική Σύμβουλος κυρία Ράλλη και για να χωρέσουν όλοι μετακινείται η κυρία Παναγιωτοπούλου και προστίθεται μία καρέκλα στο διάδρομο...

Αφού βγουν οι απαραίτητες φωτογραφίες, γίνεται η αποχώρηση όπως γράφει ο Κώστας Καράπαυλος.


Μετά από λίγο στις κενές θέσεις κάθονται ο νέος Αντιδήμαρχος κύριος Ρούτουλας και μια άλλη κυρία και το παζλ συμπληρώνεται με την άφιξη του Βουλευτή κυρίου Ανδριανού για το φινάλε της εκδήλωσης.


Δε νομίζω να χρειάζονται άλλα σχόλια, ο λόγος του Καράπαυλου κατατοπιστικός:

"Πήγα σε μια πολύ ωραία ομιλία.

Ο εις, τοπικός ηγέτης, έκανε την εμφάνισή του πέντε λεπτά μετά την έναρξη της ομιλίας. Κάθησε στην πρώτη σειρά και μετά από 1 λεπτό και 17 σεκόντια (το χρονομέτρησα), ήλθε κάποιος του ψιθύρισε κάτι στο αυτί και ο ηγέτης απεχώρησε. Αφού βεβαίως είχαν τραβηχτεί οι φωτογραφίες.

Ο έτερος. ηγέτης στο κεντρικό πολιτικό σκηνικό, κατέφτασε στην ομιλία 14 δευτερόλεπτα μετά τον τοπικό ηγέτη (συνεννοημένοι ήσαν;) και μετά από τέσσερα λεπτά και 47 σεκόντια από την άφιξή του, άρχισε εξάφνως να ομιλεί στο κινητό του σε κάποιο πραγματικό ή φανταστικό πρόσωπο και απεχώρησε από την αίθουσα για να μην"ενοχλεί" και ουδέποτε επέστρεψε. Γνωστό κόλπο τοις πάσι πολιτευομένοις. Βεβαίως είχε και ούτος φωτογραφηθεί.

Ο τρίτος, ηγέτης ωσαύτως στο κεντρικό πολιτικό σκηνικό, κατέφτασε 15 περίπου λεπτά πριν τελειώσει η ομιλία, καθησε βεβαίως και αυτός στην πρώτη σειρά και πριν ξεκινήσει η επακολουθήσασα συζήτηση, ενώπιον όλων συνεχάρη τον ομιλητή, που πιθανόν να μην κατάλαβε καν ποιος είναι αυτός ο τύπος που τον συγχαίρει.

Και το καλύτερο που συνέβη ήταν με μία κυρία, η οποία επίσης έκανε το κόλπο με το κινητό προκειμένου να εξαφανισθεί, αλλά είμαι βέβαιος ότι ουδείς απολύτως έδωσε σημασία εάν η εν λόγω ήταν εντός ή εκτός της αιθούσης της διαλέξεως.

αααααα...... Παρεμπιπτόντως. Η διάλεξη είχε θέμα την φιλελεύθερη Ελληνική επανάσταση του 1821.

Και ένα τελευταίο. Ηδη κυκλοφόρησαν φωτογραφίες με τους πολιτευομένους να παρακολουθούν εμβριθώς και με μεγάλη σοβαροφάνεια την διάλεξη.

Τρομάρα σας..... Τι ψηφίζετε ωρέεεε;"

Για την αντιγραφή...

Prefadoros

Υ.Γ. Να προσθέσω ότι στο βάθος δεξιά διακρίνεται η πρώην Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ κυρία Καλκούνου... Το γιατί εκεί; Κάτι θα πούμε και γι' αυτό...