Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Απαντήσεις μπορεί να μη δίνονται, το ενδιαφέρον των Δημοτών όμως αυξάνεται... Και με αποδείξεις...

"Ρε Prefadore, γερνάς και μυαλό δε βάζεις... Πιστεύεις ότι υπάρχει περίπτωση να σου απαντήσουν στα ερωτήματα που θέτεις; Αφού η εντολή είναι μην απαντάτε, αγνοήστε, κάντε πως δεν υπάρχει ο Prefadoros".

"Το ξέρω ρε φίλε, αλλά τι θέλεις να κάνω; Να σταματήσω; Επειδή δε μου απαντούν νομίζεις ότι οι πολίτες δεν καταλαβαίνουν; Πιστεύεις ότι και οι ίδιοι δεν αισθάνονται στο βλέμμα των συμπολιτών μας τα ερωτήματα να πλανώνται; Αυτοί εκτίθενται όσο δεν απαντούν, όχι ο Prefadoros, που πάντα συνοδεύει τα ερωτήματα με πραγματικό, δημοσιευμένο υλικό, που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης".

Τους τελευταίους δυο μήνες έχω αναφερθεί:

*** Στην παραίτηση Κωστούρου-Καλκούνου από τη ΔΕΥΑΝ, Κυρία Καλκούνου, δώστε καθαρές απαντήσεις για την παραίτησή σας από τη ΔΕΥΑΝ...

*** Στο θέμα του Μαραθωνίου με συνεχείς αναρτήσεις και κυρίως στην οικονομική διαχείριση του, Μαραθώνιος Ναυπλίου

*** Στην εκδρομή του Λυκείου Αγίας Τριάδας στο Ότομπρουν που χρηματοδότησε ο Δήμος, Όταν μαθητές Λυκείου πήγαμε στον Υπουργό Οικονομικών της Χούντας... Αφιερωμένο στα παιδιά του Λυκείου Αγίας Τριάδας...

*** Στο σκουπιδότοπο της Καραθώνας που σύμφωνα με τους δασικούς χάρτες και εκτός των άλλων, βρίσκεται σε δασική περιοχή, Το έγκλημα του σκουπιδότοπου της Καραθώνας αποτυπωμένο στους δασικούς χάρτες... Θα υπάρξει αντίδραση από κάποιον αρμόδιο;


Η μόνη απάντηση-επιστολή που έλαβα ήταν από τον κύριο Παπαποστόλου, που ούτε λίγο ούτε πολύ μου έλεγε να μην ανακατεύομαι στις δουλειές του.

Άλλα θέματα που με απασχόλησαν αυτούς τους δύο μήνες ήταν, η εκβάθυνση του λιμανιού, το ΚΕΜΧ, ο ΔΟΠΠΑΤ, ο Σώρρας και το δίδυμο της ενημέρωσης Πρώιμος-Δάκογλου.

Λέω πιο πάνω ότι οι πολίτες καταλαβαίνουν και όχι μόνο καταλαβαίνουν, αλλά επιζητούν να ενημερώνονται για τέτοια θέματα.

Ο Prefadoros δεν είναι μια ειδησεογραφική ιστοσελίδα για να μπαίνουν και να βγαίνουν οι αργόσχολοι και όσοι θέλουν να διαβάσουν καμιά είδηση, πέντε και έξι φορές την ημέρα και να φαίνεται έτσι μεγάλη επισκεψιμότητα.

Ο Prefadoros είναι μια ιστοσελίδα που αναρτά τις απόψεις μου, κάθε δυο-τρεις ή και περισσότερες ημέρες που όποιος την επισκέπτεται το κάνει για να διαβάσει την ανάρτηση.

Επομένως, όταν τα θέματα που ανέφερα, μπαίνουν και τα διαβάζουν 600, 700, 1.000 και 1.600 συμπολίτες μας, άλλοι δε πάνω από 2.000 και 3.000 ενημερώνονται στο facebook, τότε θα ήταν καλύτερα, κατά τη γνώμη μου, για τους ερωτώμενους, να απαντούν...

Κάντε έναν υπολογισμό πόσοι ενημερώνονται από το ίντερνετ στην περιοχή μας και θα καταλάβετε ότι το ποσοστό είναι τεράστιο και μπορεί να μην παίρνουν πολλά like οι αναρτήσεις στο facebook, λόγω φόβου για τον οποίο θα μιλήσουμε σε άλλη ανάρτηση, όμως το ενδιαφέρον είναι συνεχώς αυξανόμενο.

Ποιος ξέρει φίλε μου, μπορεί να αλλάξουν άποψη, εγώ πάντως θα συνεχίσω, όσο έχω συμπαράσταση από αυτούς που με διαβάζουν και από νέους ανθρώπους που μου στέλνουν μηνύματα, "Πρεφαδόρε!! Stay strong!!"

Και επειδή ό,τι λέω το αποδεικνύω, δείτε τις επίσημες επισκεψιμότητες από τον Blogger...

Prefadoros