Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Ποιος άλλαξε σύντροφε Λαφαζάνη; Για θυμήσου τι μας έλεγες το Γενάρη του 2015

Σε όλους τους τόνους και σε κάθε ευκαιρία ο Παναγιώτης Λαφαζάνης , όπως χθες στο ΕΘΝΟΣ και το βράδυ στο MEGA, μας τονίζει την επιλογή του, για έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, ως της μόνης που μπορεί να δώσει λύση στα προβλήματα της χώρας μας.
Σεβαστή η άποψη του, πάνω στην οποία έχτισε το ιδεολόγημα για να διασπάσει τον ΣΥΡΙΖΑ, καθόλου σεβαστή όμως η αξιοπιστία του.
"Εκμεταλλεύτηκε το παλλαϊκό ΟΧΙ, σε μια συμφωνία τελεσίγραφο, μεταφράζοντας το σε ότι αυτός ήθελε, τον βόλευε, ομογενοποιώντας μάλιστα ψήφους που προέρχονταν από τελείως αντίθετους πολιτικούς χώρους.
Έτσι καταλήξαμε να τον ακούμε να επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα και να προβάλλει μονότονα τον άλλο δρόμο, που υπήρχε και δεν ακολουθήσαμε.
Να μην λέμε πολλά, ο ίδιος άλλωστε τα λέει καλύτερα:
3 Σεπτεμβρίου 2015
"Δεν θα προκηρύξουμε δημοψήφισμα για το θέμα της Ευρωζώνης. Γιατί η έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη είναι επιλογή μας. Αν εγκρίνει το πρόγραμμά μας ο Ελληνικός λαός, θα εγκρίνει και αυτό το θεμελιώδες σημείο που το θεωρούμε εργαλείο για να μπορέσουμε να εφαρμόσουμε ένα διαφορετικό αντιμνημονιακό και προοδευτικό πρόγραμμα" ανέφερε ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε νωρίτερα στους ξένους ανταποκριτές.
21 Ιανουαρίου 2015
Στην αποσαφήνιση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ως επιλογή την έξοδο από την ευρωζώνη, ούτε την έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση προχώρησε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β' Πειραιά και επικεφαλής τις Αριστερής Πλατφόρμας σε συνέντευξή του στο ρωσικό πρακτορείο Ria Novosti.
Αμφιβάλλει κανείς ότι ο σύντροφος Λαφαζάνης άλλα είχε στο μυαλό του από την αρχή;
Την ευκαιρία έψαχνε, που πίστεψε ότι την βρήκε στην εκμετάλλευση του ΟΧΙ.
Μόνο που εμείς, ούτε σανό τρώμε, ούτε έχουμε μνήμη δραχμό-ψαρου.
Και φυσικά οι πολύ περισσότεροι, δεν ψηφίσαμε αυτό που θέλει, σώνει και ντε, ο σύντροφος Λαφαζάνης.
Θα το διαπιστώσει στις εκλογές, τη ζημιά όμως την έκανε.
Prefadoros