Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Η τελική πρόβλεψη του Prefadorou για τις εκλογές

Όπως κάθε φορά, πριν από τις εκλογές, έτσι και τώρα σας δίνω την τελική μου πρόβλεψη, που πιστεύω ότι θα είναι πολύ κοντά και στο τελικό αποτέλεσμα.

Ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ, παρά το λυσσαλέο πόλεμο πρώην φίλων και συνασπισμένων αντιπάλων, άντεξαν, όπως άντεξε και θα βγει ενισχυμένη και η Χρυσή Αυγή.

Οι Γιάννης Ανδριανός και Γιάννης Γκιόλας είναι οι δυο σίγουροι Βουλευτές από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, για την τρίτη έδρα γίνεται μάχη μεταξύ Μανιάτη από το ΠΑΣΟΚ και Γαλέου από τη Χρυσή Αυγή.

ΣΥΡΙΖΑ 30-31%

Νέα Δημοκρατία γύρω στο 28-28,5%

Χρυσή Αυγή γύρω στο 8%

Δημοκρατική Συμπαράταξη 6-6,5%

ΚΚΕ γύρω στο 6%

Ποτάμι γύρω στο 5%

Λαϊκή Ενότητα 4-4,5%

Ένωση Κεντρώων 3,5-4%

ΑΝΕΛ κοντά στο 3%

ΑΝΤΑΡΣΥΑ γύρω στο 1,5%

Αυτές είναι οι προβλέψεις μου, εύχομαι σε όλους, καλή επιτυχία.

Φυσικά κάποιοι θα κερδίσουν και κάποιοι θα χάσουν, η ζωή όμως συνεχίζεται...

Prefadoros

Υ.Γ. Η τελευταία επίθεση με στόχο τον Αλέκο Φλαμπουράρη, μπορεί να μικρύνει λίγο τη διαφορά, όχι όμως να αλλάξει το τελικό αποτέλεσμα.

Στόχος βέβαια είναι οι εντυπώσεις και να περάσει στον κόσμο "όλοι ίδιοι είναι", γιατί ποιος να κάτσει να ψάξει το ότι η ανάθεση έγινε με διαγωνισμό, όπως προβλέπει ο Νόμος, ότι κατακυρώθηκε πολλούς μήνες πριν, όταν ο Φλαμπουράρης  ήταν απλός ιδιώτης μέτοχος κατασκευαστικής εταιρείας και δεν είχε κανένα θεσμικό ρόλο, ούτε καν Βουλευτής υπήρξε ποτέ.

Σκόπιμα λοιπόν αποσιωπάται ή μάλλον αφήνεται να συμπεράνει κάποιος, που δεν ξέρει, ότι πήρε τη δουλειά επειδή ήταν Υπουργός, δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα.

Δυστυχώς έτσι παίζεται το πολιτικό παιχνίδι στη χώρα μας, οι βρώμικοι όροι επικρατούν της πολιτικής.

Prefadoros