Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Η Σόνια τελικά έδωσε χρώμα σε μια αδιάφορη προεκλογική περίοδο στην Αργολίδα

Λέω αδιάφορη, γιατί και ο κόσμος βαρέθηκε, ο καθένας για τους δικούς του λόγους, γιατί ξέρει ότι δεν μπορεί να αλλάξουν και πολλά, καθώς το μέλλον είναι προδιαγεγραμμένο, γιατί κουράστηκε να βλέπει και να ακούει το Γιάννη Μανιάτη στη μονοπωλιακή του προβολή από τα τοπικά ΜΜΕ, γιατί εκτός από λίγο Γαλέο, Γκιόλα, Κολιζέρα και κάποιες φωτογραφίες και κείμενα υποψηφίων όλων των κομμάτων, δεν είχε κάτι που να κινεί το ενδιαφέρον του.
Ακόμα και σήμερα στην κεντρική εκδήλωση της ΝΔ, έρχεται να μιλήσει ο Βορίδης, αυτός που είχε ξανάρθει προεκλογικά, το Σεπτέμβριο του 2009 εκπροσωπώντας το ΛΑΟΣ και κατακεραύνωνε τότε τη ΝΔ (να μην βγάλω το βίντεο).
Αυτή λοιπόν τη βαρεμάρα, ήρθε να ταρακουνήσει η Σόνια Τάνταρου Κρίγγου που κατέλαβε την πέμπτη θέση στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Αργολίδα.
Δικηγόρος και σύζυγος του Αντιδημάρχου Άργους-Μυκηνών Δημήτρη Κρίγγου, μέσα σε λιγότερο από μια βδομάδα, βομβάρδισε κυριολεκτικά τα ΜΜΕ και το διαδίκτυο με άρθρα και επισκέψεις σε ότι θεωρεί ότι θα της δώσει αναγνωρισιμότητα, που προφανώς δεν διέθετε.
Που να είχαμε και σταυρό!
Εκτός λοιπόν από άρθρα που δημοσιεύτηκαν, έχουμε, επίσκεψη στο Μητροπολίτη, σε Αγροτικό Συνεταιρισμό, στον Αγιασμό των Σχολείων, με νέους και το διαδίκτυο, συνάντηση με τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου και είμαστε ακόμα στην Τρίτη.
Κάποιοι Δεξιοί αρχίζουν να τρέμουν, θυμηθείτε με όταν θα δείτε τη Σόνια Τάνταρου Κρίγγου να κάθεται στην καρέκλα διάσημου τώρα Νεοδημοκράτη...
Prefadoros
Υ.Γ.1 Ο Prefadoros και στις προηγούμενες εκλογές είχε αφιερώσει ανάρτηση σε μια γυναίκα, την κυρία Σαρελάκου του ΠΑΣΟΚ, Οι διάσημοι υποψήφιοι και το καθεστώς της εκλογής τους.
Υ.Γ.2 Αύριο, τέσσερις ημέρες πριν από την κάλπη, θα σας δώσω τις προβλέψεις μου, όπως και τον Ιανουάριο του 2015, στις οποίες έπεσα σχεδόν 100% μέσα, Στα όρια της αυτοδυναμίας ο ΣΥΡΙΖΑ, τρίτο κόμμα η ΧΑ προβλέπει ο Prefadoros.
IMG_705744DSC_8939KRIGGOU_SONIA_AGROTIKOS_SUNETERISMOS_SKAFIDAKIIMG_3747DSC_1105SONIA_KRIGGOU_DIKHGORIKOS_SULOGOS