Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Δέκα και μία μέρες έμειναν για την πώληση του ακινήτου στο "Μεγάλο Δρόμο" του Ναυπλίου από το ΤΑΙΠΕΔ

Δυστυχώς το κίνημα που πέρυσι είχε φουντώσει και είχε ευαισθητοποιήσει πολλούς συμπολίτες, για τα ακίνητα που ήταν προς πώληση από το ΤΑΙΠΕΔ στην περιοχή μας, ξεφούσκωσε.

Υπάρχουν λίγοι που συνεχίζουν να διαμαρτύρονται, αλλά από τη στιγμή που η Δημοτική Αρχή έμεινε μόνο στο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου και μας "αποπροσανατόλισε;" να το πω, με τη μεταβίβαση των δύο οικοπέδων του Αγίου Αναστασίου, που μας έμειναν οι φωτογραφίες, ήταν αναμενόμενο να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε.



Μέσα σ΄αυτούς τους λίγους είναι και η "Πύλη Πολιτισμού" που καλεί τα παιδιά να ευαισθητοποιηθούν, μιας και εμείς οι μεγάλοι, εξαντλημένοι από τους αγώνες και τα παραμύθια, μάλλον έχουμε σοβαρότερα πράγματα να κάνουμε.

Ποιος ξέρει, τα παιδιά μας μπορεί να έχουν καλύτερη τύχη, αν την πάρουν στα χέρια τους.


Η Πύλη Πολιτισμού καλεί τους μικρούς πολίτες του Ναυπλίου στο Μεγάλο Δρόμο στο κτίριο της Παλιάς Εφορίας να ζωγραφίσουν ένα πανό διαμαρτυρίας.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015 στις 10 το πρωί.

Φοιτητές από την Σχολή Θεατρικών Σπουδών θα πλαισιώσουν τη δράση με θεατρικό παιχνίδι.

Για την αντιγραφή και με την ευχή να έχει επιτυχία και συμμετοχή η προσπάθεια.

Η εκδήλωση, τρεις μέρες πριν από τη λήξη της ημερομηνίας πώλησης, δεν προλαβαίνει να αλλάξει κάτι, αλλά καλό είναι να μάθουν τα παιδιά, ότι είναι τουλάχιστον άδικο, η περιουσία τους να εκποιείται όσο όσο και για να πληρωθούν αυτά που έφαγαν άλλοι.

Prefadoros


Η σελίδα της πώλησης του ακινήτου