Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Αθάνατη Ελλάς, ρε δε μπα να ...όλα

Τρία είναι τα θέματα που απασχολούν τους συμπατριώτες μας το τελευταίο διήμερο, τα δύο είναι Πανελλαδικού ενδιαφέροντος και το τρίτο τοπικού.

Ε καλά, ο τελικός του μουντιάλ, η Τρόικα που επανήλθε, το ΠΑΣΟΚ που βαράει διάλυση, ο Αντώνης που προσπαθεί να μας πείσει ότι όλα βαίνουν καλώς, αυτά δεν είναι;

Έχασες μεγάλε, σιγά μην είναι αυτά, έχουμε κατά σειρά ενδιαφέροντος:

1ον ο Μηλιώνης και τα προκλητικά πάρτι στη Μύκονο, του υπόδικου που "έφαγε" 250 μύρια που θα πληρώσουμε εμείς, οι γκόμενες και η χλίδα δίπλα στη θάλασσα με σαμπάνιες και άλλα καλούδια πολλών δεκάδων χιλιάδων Ευρώ.


2ον ο υιός Ζαγορίτης που προσελήφθη στο γραφείο της Ευρωβουλευτού, ναι είναι γεγονός, κ. Μαρίας Σπυράκη, το αν συνεκτιμήθει η δεξιότης στην ψηλάφηση των οπισθίων της Τζούλιας, παραμένει μυστήριο καθότι ο φέρελπις νέος διαθέτει λέει δύο μεταπτυχιακά και γνωρίζει τρεις γλώσσες.

Αυτά για τους Συνέλληνες, που λένε και οι τηλεπωλητές βιβλίων, γιατί τους εδώ παραδίπλα συντοπίτες καίει και κάτι άλλο που μπορεί να αποδειχτεί το μέγα θέμα της περιοχής.

3ον λοιπόν, φεύγει πριν ακόμα έρθει ο Ιταλός "μεγιστάνας" "επενδυτής" που θα οδηγούσε τον ιστορικό Παναργειακό στο δρόμο των πεπρωμένων του;

Έχει εκτεθεί και ο Καμπόσος με τις πανηγυρικές υποδοχές στο Δημαρχείο.

Υπάρχει και η Αρβανιτιά, μάχη γίνεται για το αν αρέσει ή όχι, μέχρι να αποφασιστεί έχει μαζέψει όλο τον κόσμο, λιγοστό άλλωστε και με μικρή οικονομική δυνατότητα, αφήνοντας τα άλλα στέκια της περιοχής του Ναυπλίου να ψάχνουν τι φταίει και δεν σταυρώνουν πελάτη.

Το Ναύπλιο είναι μια περιοχή που τα γεγονότα συμβαίνουν με καθυστέρηση, μπορεί και χρόνων, συμβαίνουν όμως, όσο και αν οι στενόμυαλοι συντοπίτες δεν θέλουν να το παραδεχτούν.

Η Δημοτική Αρχή; Εντάξει μωρέ, τι θέλετε; Πιστεύει κανείς ότι θα αλλάξει κάτι; Οι ίδιοι δεν βγήκανε;  Οι δυο τρεις καινούργιοι θα αλλάξουν τα πράγματα; Σοβαροί να είμαστε έχουμε πει.

Κάντε κάνα μπάνιο.

Prefadoros