Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Τα δύο οικόπεδα στο Ναύπλιο κατέβηκαν από τη λίστα του ΤΑΙΠΕΔ, παραμένει το κτήριο στη Βασ. Κωνσταντίνου


Αγαπητοί συμπολίτες, διακόπτω το θερινό πρόγραμμα ανασυγκρότησης του Prefadorou για να σας πληροφορήσω, όπως πάντα πρώτος, ότι τα δύο οικόπεδα που βρίσκονταν στη λίστα προς πώληση του ΤΑΙΠΕΔ, δεν υπάρχουν πια.

Κατέβηκαν οι σελίδες που περιείχαν τη σχετική πρόσκληση για την πώληση και τα Νομικά και Τεχνικά στοιχεία.


Αν πάρουμε την καλή εκδοχή, μετά τις αντιδράσεις του λαού και την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, τις επαφές του Υπουργού Γιάννη Μανιάτη και του Δημάρχου Δημήτρη Κωστούρου με τους αρμόδιους του ΤΑΙΠΕΔ, πετύχαμε, προς το παρόν ή οριστικά θα το δούμε, την ανατροπή της απόφασης για την πώληση των δύο οικοπέδων.

Αν πάρουμε την κακή εκδοχή και πρόκειται για κάποιο ελιγμό ή κάτι άλλο, τότε θα έχουμε μεγαλύτερες αντιδράσεις, την κοροϊδία κανείς δεν την ανέχεται.

Παραμένει στη θέση του για πώληση το τριώροφο στο Μεγάλο Δρόμο όπου είχαμε και τις προχθεσινές αντιδράσεις με την προσπάθεια κατάληψης.

Θα πρέπει να περιμένουμε επίσημη ανακοίνωση από το ΤΑΙΠΕΔ, αυτά που μας είπαν οι Μανιάτης-Κωστούρος μοιάζουν καθησυχαστικά αλλά δεν δίνουν οριστικό τέλος στο θέμα του ξεπουλήματος στην περιοχή μας της Δημόσιας-Δημοτικής περιουσίας.

Η προάσπιση της είναι το χρέος μας, στο σήμερα και το αύριο των παιδιών μας και του τόπου μας.

Οι σελίδες του ΤΑΙΠΕΔ όπως φαίνονται πλέον μετά την αφαίρεση των δύο οικοπέδων.

1ον Το οικόπεδο 8.712,92 τ.μ. στη Σπάρτης

2ον Το οικόπεδο 3.342,00 τ.μ. στη Νέας Κίου

3ον Οικόπεδο με τριώροφο κτίριο στο Ναυπλιο, Βασ. Κωνσταντίνου 6

Prefadoros